Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Macron uputili su se u Egipat na službeno putovanje.

Galerija Brigitte Macron Melania Trump u Egiptu Brigitte Macron u jednostavnoj kombinaciji i tenisicama +2 Jednostavna i vrlo praktična kombinacija francuske prve dame

U društvu egipatskog ministra antikviteta Kahelda el-Enanyja posjetili su i Abu Simbel, arheološki lokalitet u južnom Egiptu smješten na lijevoj obali rijeke Nil.

Za ovu prigodu prva dama odabrala je vrlo jednostavnu i praktičnu odjevnu kombinaciju. Sive hlače, bijelu košulju i sivu jaknu kombinirala je s tenisicama modne kuće Louis Vuitton, idealnima za šetnju po drevnim kamenim i pješčanim stazama.

Brigitte Macron u jednostavnoj kombinaciji i tenisicama Iznimno vjetrovit dan otežao je razgledavanje Abu Simbela (Foto: AFP)

S obzirom na to da ih je u Abu Simbelu dočekalo oblačno i vjetrovito vrijeme, bračni par nije se previše družio s fotografima i nakon razgledavanja hrama brzo su se sakrili od naleta vjetra.

Ovo izdanje Brigitte Macron moglo bi poslužiti i kao mala lekcija Melaniji Trump. Naime, kada je američka prva dama prije nekoliko mjeseci posjetila Egipat, čak je ni jak vjetar nije mogao spriječiti u poziranju ispred piramida.

Melania Trump u Egiptu Melania Trump u Egiptu (Foto: AFP)

Ne bi to bilo ništa čudno da Melania za tu prigodu nije odabrala lijep, ali vrlo nespretan stajling. U njezinoj kombinaciji dominirao je šešir te sako prebačen preko ramena koje je prva dama stalno morala pridržavati kako ne bi odletjeli. Ovaj "fotosešn" rezultirao je pomalo komičnim fotografijama koje su tada obišle svijet i nasmijale mnoge.

Koja je dama odabrala primjereniju kombinaciju?

glasova:


Manje je ponekad više pa se tako manje efektna, ali znatno praktičnija kombinacija Brigitte Macron pokazala kao primjereniji odabir za razgledavanje arheoloških lokaliteta.

Brigitte i Emmanuel u razgledavanju arheološkog lokaliteta Jednostavna i vrlo praktična kombinacija francuske prve dame (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju