Za mnoge obitelji blagavaonice su središnji dio doma. Kao što im ime govori ova su mjesta u kući ili domu namijenjena za blagovanje.

Galerija Blagavaonice na Korčuli - 6 Blagavaonice na Korčuli - 9 Blagavaonice na Korčuli - 8 +6 Apartman Ranko u Čari na Korčuli
Ne samo da će ovdje obitelj sjesti za stol i pojesti zajedničko pripremljen obrok, već i popričati o tome kako im je protekao dan, riješiti evenutalne probleme te napraviti planove za druga zajednička druženja izvan kuće.

Ipak, teško je održati koncentraciju na ono što se govori kada je blagavaonica smještena uz kakvu staklenu površinu s pogledom na okolicu, a pogotovo ako je riječ o poziciji na nekom spektakularnom mjestu poput otoka Korčule. Blagavaonice na Korčuli - 2 Villa Diha u Lumbardi (Foto: Airbnb)
Na internetskoj platformi za najam smještaja Airbnb pronašli upravo takve blagavaonice na otoku Marka Pola. Pogled koji puca iz njih toliko je čaroban da smo uvjereni kako bismo zaboravili jesti.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte 10 blagavaonica s najljepšim pogledom na Korčulu. Blagavaonice na Korčuli - 7 Apartman Ranko u Čari na Korčuli (Foto: Airbnb)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju