Želite li iznenaditi osobu koja stalno planinari pažljivim darom za Božić, odaberite neku stvar koja će joj biti od velike koristi na planini.

Galerija Idilični zimski krajolik Iglu Šport, šaljiva šalica, 105 kn Amazon, Cnekopal zimska kapa s naglavnom svjetiljkom, 144 kn +7 Decathlon, ženske cipele za planinarenje, 399 kn

Iskusni planinari na planinu ne odlaze bez kvalitetnih gojzerica i boce vode. Ako se pitate što kupiti prijateljici koja svaki slobodan trenutak koristi za odlazak u prirodu, s ovim stvarima ne možete pogriješiti.

Planinarski entuzijasti obično se odijevaju višeslojno kako bi se mogli prilagoditi nestalnim meteorološkim uvjetima. Ne morate imati specijaliziranu odjeću za planinarenje, no ona može itekako olakšati uspon.

Iglu Šport, šaljiva šalica, 105 kn Iglu Šport, šaljiva šalica, 105 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Planinarske veste, primjerice, napravljene su od izolativnih tkanina koje vam omogućavaju da održite toplinu, a istodobno su vrlo prozračne.

Prijateljica koja svake nedjelje planinari razveselit će se i čarapama, a pogotovo ako još poklonite one napravljene od merimo vune. Merimo vuna je idealna za izradu čarapa za planinarenje jer ostavlja stopala suhim i toplim čak i nakon višesatnih napora.

Inspiraciju za darove po cijeni od 75 do 1042 kuna potražite u našoj fotogaleriji na početku teksta.

C&A, termoizolirana boca za vodu, 75 kn C&A, termoizolirana boca za vodu, 75 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju