Kada se ne možemo odlučiti koje cipele spojiti u odjevnu kombinaciju, obično posegnemo za crnom salonkom koja uvijek pristaje uz sve. Upravo je zato ova klasična cipela toliko popularna među ženama. Raznolik izbor crnih salonki možete pronaći u Deichmann dućanima

Klasična crna salonka ima počasno mjesto u ormaru svake žene. Ova jednostavna i svestrana cipela može biti dio svake odjevne kombinacije i zato je toliko popularna među ljepšim spolom.

Klasična crna salonka ima počasno mjesto u ormaru svake žene.

Za dnevne prilike sjajno će izgledati uz omiljene traperice i košulju, a poslovnu suknju učinit će još elegantnijom i 'strožom'. U večernjim prilikama nadopunit će svaku haljinu ili elegantne hlače i bez greške se uklopiti u svečani stajling.

U dućanima brenda Deichmann možete pronaći raznoliku ponudu crnih salonki. Od klasične, brušene ili lakirane kože, s nižom ili višom petom – izbor je zaista velik i udovoljit će željama svih ljubiteljica cipela.

U galeriji pogledajte 10 modela crnih salonki od 129 do 199 kuna koje smo pronašli za vas.

Ako još niste, sudjelujte u našem kvizu o Deichmann dječjim cipelama i osvojite jedan od 15 bonova u vrijednosti od 150 kuna i razveselite svoje dijete novim cipelicama.

Odigrajte kviz OVJDE.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju