Uzak struk, lijepo oblikovana bedra i stražnjica te vitke noge san su za brojne dame. Mnoge žene vjeruju da se takva savršena tijela mogu vidjeti samo u Hollywoodu.

Galerija Rublje za oblikovanje tijela nosi i Jennifer Lopez Jessica Chastain Sara Blakely osnivačica je tvrtke Spanx i rado nosi to rublje za oblikovanje tijela +6 Kelly Osbourne

No i slavne dame iz svijeta šoubiznisa koriste se trikovima kako bi izgledale što je moguće bolje. Štoviše, neke od njih to uopće ne skrivaju.

Najčešći i najbrži trik za vizualno stanjivanje i podizanje određenih dijelova tijela jest upotreba rublja za oblikovanje koje je napravljeno od elastina i drugih rastezljivih materijala.

Na tržištu se nalazi široka lepeza proizvoda – od čarapa za oblikovanje tijela preko gaćica visokog struka koje smanjuju trbuščić do klasičnih steznika.

Kim Kardashian ima i svoju kolekciju odjeće za oblikovanje tijela Kim Kardashian ima i svoju kolekciju odjeće za oblikovanje tijela (Foto: Profimedia)

Takvo rublje koristi čak i Jennifer Lopez, koja se zdravo hrani, a svakoga dana provodi sate u teretani naporno vježbajući.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame ne mogu bez rublja za oblikovanje tijela, a koje je razotkrio vjetar ili mala nepažnja.

Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu 10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini

Pogledajte i 10 fotodokaza da slavne žene nemaju tako bujnu kosu kao što se čini: 

10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu Kim Kardashian ne skriva svoju ljubav prema ekstenzijama za kosu I Paris Hilton nosi ekstenzije za kosu +6 Britney Spears

Otkrijte i stilističke trikove Marka Grubnića u njegovoj videokolumni Dreskod zbog kojih slavne Hrvatice uvijek zabljesnu na crvenom tepihu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju