Uzak struk, lijepo oblikovana bedra i stražnjica te vitke noge san su za brojne dame. Mnoge žene vjeruju da se takva savršena tijela mogu vidjeti tek u Hollywoodu.

Galerija Slavne žene koje nose rublje za oblikovanje tijela - 6 Slavne žene koje nose rublje za oblikovanje tijela - 9 Slavne žene koje nose rublje za oblikovanje tijela - 4 +7 Jessica Chastain

No i slavne dame iz svijeta showbiznisa se koriste trikovima kako bi izgledale što je moguće bolje. Štoviše, neke od njih to uopće ne skrivaju.

Najčešći i najbrži trik za vizualno stanjivanje i podizanje određenih dijelova tijela je upotreba rublja za oblikovanje koje je napravljeno od elastina i drugih rastezljivih materijala.

Na tržištu se nalazi široka lepeza proizvoda – od čarapa za oblikovanje tijela preko gaćica visokog struka koje smanjuju trbuščić do klasičnih steznika.

Slavne žene koje nose rublje za oblikovanje tijela - 3 Jennfer Hudson (Foto: Profimedia.hr)

Ovakvo rublje koristi čak i Jennifer Lopez, koja se zdravo hrani, a svakoga dana provodi sate u teretani naporno vježbajući.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame ne mogu bez rublja za oblikovanje tijela, a koje je razotkrio vjetar ili mala nepažnja.

Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu 10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini

Pogledajtei 10 fotodokaza da slavne žene nemaju tako bujnu kosu kao što se čini: 

10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu Kim Kardashian ne skriva svoju ljubav prema ekstenzijama za kosu I Paris Hilton nosi ekstenzije za kosu +6 Britney Spears

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju