Za isklesana tijela nije dovoljno samo pripaziti na prehranu i piti dovoljno tekućine. Kako bismo postigli što bolje rezultate i izvukli maksimum iz svog tijela važna je i odgovarajuća fizička aktivnost. Na vježbanje bi nas sve mogle motivirati svjetske ljepotice - bez šminke i u žaru vježbanja baš idealne za motivaciju



Poznate fit frajerice poput Jennifer Lopez, Jessice Albe, Adriane Lime iza sebe možda imaju 'vojsku' stilista, frizera i šminkera zaslužnih što na crvenom tepihu izgledaju kao princeze iz bajke, no za predivno isklesana tijela itekako su se morale potruditi same.

Jessica Alba sudeći prema slikama 'zvijer' je u teretani, a osim toga lijepa glumica i mama dvije djevojčice vježba i bikram jogu,  grupni pilates te još privatno trenira s osobnim trenerom.

Za isklesana tijela nije dovoljno samo pripaziti na prehranu, no uz odgovarajuću fizičku aktivnost, upornu i kontinuiranu rezultati neće izostati

Mlada Hilary Duff na Instagramu se također redovito hvali fotografijama vježbanja, a ova na kojoj vježba snagu definitivno je jedna od onih koje pozivaju da joj se pridružite.

Kate Hudson pak obožava svoje satove pilatesa, nježna Adriana Lima strastvena je zaljubljenica u boks, vatrena Michelle Rodriguez kada ne vježba u teretani relaksira se uz jogu.

Vitke isklesane ljepotice uporno i strpljivo vježbaju i po nekoliko puta tjedno te paze na vrijeme i količinu vježbi kao i na prehranu.

Samo pogled na njihove slike s Instagrama u zanosu vježbanja, s istaknutim mišićima potaknut će vas da se i vi oznojite i ispunite odluku koja će vam osim dobrog izgleda, sigurno osigurati i zdraviji život.

 

I'm gonna lose my job over this brilliant book @lenadunham @jlo #jlotookmybook #backtowork #notthatkindofgirl

A video posted by Tracy Anderson (@tracyandersonmethod) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju