Popularnost haljina na pruge koja je procvala prošloga proljeća, nastavlja se i u novoj sezoni proljeće/ljeto. Veliki plus haljina s ovakvim uzorkom je u tome što prikrivaju eventualne "nedostatke" i žensku figuru čine još ljepšom

Galerija Haljine na prugice iz trgovina koje proljepšavaju figuru - 3 Haljine na prugice iz trgovina koje proljepšavaju figuru - 8 Haljine na prugice iz trgovina koje proljepšavaju figuru - 6 +7 H&M, 300 kn Haljine s okomitim i dijagonalnim prugicama vizualno izdužuju figuru te prikrivaju sitne "nedostatke" koje žene najčešće žele kamuflirati, poput trbuščića ili širokih bokova. Kombinacija okomitih, vodoravnih i(li) dijagonalnih pruga može još uspješnije proljepšati žensku figuru i učiniti je skladnijom i vitkijom.

U trgovinama smo pronašli odlične modele haljina na prugice koje će sigurno biti vrlo tražene u modnoj sezoni koja samo što nije počela. Inspirirajte se u našoj fotogaleriji za vlastiti proljetni stajling te razgledajte ženstvene i trendi haljine u kojima ćete se osjećati samopouzdano i jako dobro.
Haljine na prugice iz trgovina koje proljepšavaju figuru - 5 Mango, 349,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju