Najvažniji događaj na crvenom tepihu Met Gale prije dvije godine svakako je bilo pojavljivanje Lady Gage koje je na sebi imala čak četiri različita izdanja, a koje je jedan po jedan skidala sa sebe ispred razdraganih fotografa.

Galerija

Vrlo sličan modni performans ove je godine napravio američki glazbenik Lil Nas X koji je sinoć izmijenio tri zlatne kombinacije ispred Metropolitan Museum of Art's Costume instituta s potpisom dizajnerice Donatelle Versace.

Muška izdanja na Met Gali 2021. - 2
Lil Nas X od ogrtača (Foto: Guliver / AP / Profimedia.hr)

Na crvenom tepihu pojavio se u predimenzioniranom kraljevskom plaštu ispod kojeg je nosio pozlaćeni oklop. Uz pomoć zaštitara uklonio je metalnu konstrukciju kako bi razotkrio bogato ukrašen kombinezon.

Muška izdanja na Met Gali 2021. - 10
do kombinezona s potpisom Donatelle Versace (Foto: Guliver / AP / Profimedia.hr)

No, on nije bio jedini muškarac na crvenom tepihu Met Gale koji je pomaknuo granice muške mode i pojavio se u odvažnom izdanju. Nikada do sada crveni tepih nije bio u tolikoj mjeri obilovao osebujnim kreacijama.

Slavni frajeri nosili su ekstravagantna izdanja začinjena suknjama i haljinama, drskim bojama i krojevima. Čak i oni koji su odabrali crna odijela upotpunili su ih neočekivanim detaljima kakva se rijetko kad viđaju u javnosti.

I dok jedni plješću modnoj slobodi i izražavanju vlastite osobnosti kroz ekscentrične kombinacije, drugi pak propituju jesu li takvi komadi prikladni za muškarce.

Muškarci i nošenje haljina već je dobro poznata debata koja dijeli ljude na društvenim mrežama otkako se Harry Styles pojavio na naslovnici Vogua u prosincu 2020. godine.

Koji su muškarci plijenili pažnju ove godine na crvenom tepihu Met Gale provjerite u našoj fotogaleriji, a potom odaberite svog favorita u našoj anketi.

Ankete

(8813) Tko vas je najviše oduševio svojim izdanjem na Met Gali?

rezultati povratak glasova692
rezultati

Muška izdanja na Met Gali 2021. - 5
Pete Davidson u haljini i ogrtaču s potpisom Thoma Brownea (Foto: Guliver / AP / Profimedia.hr)