Ponekad osjećate sram zbog određenih želja koje imate u spavaćoj sob ili izvan doma? Ne stidite se, slavne žene priznale su detalje iz svojih najintimnijih scenarija, jer žele osnažiti druge dame da budu neustrašive i samopouzdane


1. Angelina Jolie

Trudnoća je odlična za seksualni život jer te čini kreativnijim, i zbog toga se bolje zabavljaš.’ otkrila je Angelina Jolie tjedniku Entertainment Weekly te tako odaslala poruku da se ove aktivnosti ne treba odricati niti u blaženom stanju.

2. Amy Schumer

Imam trenutke kada se osjećam promiskuitetno i trenutke kada želim biti samo s jednim muškarcem. Mislim da smo svi slični po tom pitanju,’ otkrila je komičarka Amy Schumer Cosmopolitenu.

Kupila sam prvi vibrator prije tri godine, sad mi je žao što ga nisam otkrila ranije. Sad ih poklanjam svim svojim prijateljicama. Najbolji dar koji im mogu dati je orgazam,’ izjavila je Eva Longoria 2005. godine u magazinu Self.

3. Cameron Diaz
Ja sam žena s osnovnim instinktom koja na nekoj životinjskoj razini želi da je muškarac prebaci preko ramena i odvede u svoju pećinu. Obožavam fizički kontakt. Moram dodirivati svojeg ljubavnika non stop. Ništa drugo nije opcija,’ priznala je Playboyu Cameron Diaz.

4. Rihanna
Iako Rihanna ima imidž nestašne djevojke koja voli zločeste dečke, nije ljubiteljica seksa za jednu noć o čemu će reći: ‘Žena sam, ponekad se uzbudim, ali što da tada radim?

Pokupim prvog frajera na kojeg naiđem jer mislim da će biti dobra ‘vožnja’, a onda se ujutro probudim emotivno ispražnjena? Ja nisam takva cura,’ otkrila je Vanity Fairu Rihanna.

5. Olivia Wilde

Kada netko zatraži škakljivu informaciju o seksualnom životu Olivije Wilde, lijepa američka glumica otvoreno kaže da sa suprugom Jasonom Sudeikisom ‘ima seks poput kenijskih trkača maratona.’

6. Gwyneth Paltrow
Kada su je pitali na talk showu The Conversation Amande de Cadent koja joj je poza najdraža, Gwyneth Paltrow je priznala ‘kako voli sve poze’.

7. Eva Longoria
Nisam počela uživati u seksu dok nisam počela masturbirati. Prije toga, uopće nisam bila seksualna osoba. Kupila sam prvi vibrator prije tri godine, sad mi je žao što ga nisam otkrila ranije. Sad ih poklanjam svim svojim prijateljicama. Najbolji dar koji im mogu dati je orgazam,’ izjavila je Eva Longoria 2005. godine u magazinu Self.

8. Kim Kardashian

Seksali smo se petsto puta na dan,’ otkrila je Kim Kardashian u svojem reality showu Keeping Up With The Kardashians te tako objasnila kako je začela svojeg sinčića Sainta Westa.

9. Megan Fox

Tijekom snimanja popularnog filmskog serijala o Transformerima, glumica Megan Fox pohvalila se svojom zainteresiranošću za seks, točnije izjavila je: 'Imam libido 15-godišnjeg dječaka. Moja spolna želja je tako jaka. Radija bih se seksala s mužem, nego išla van. On nema ništa protiv toga.'

10. Chrissy Teigen
'Išli smo u posjet mojim roditeljima na Tajland, te se vozili u prvom razredu komercijalnog zrakoplova. Bili smo ispod pokrivača. Mislim da bi trebali dobiti neki trofej za to što smo izveli,' otkrila je Chrissy Teigen o seksu na 30.000 metara iznad tla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju