Za 70. dodjelu nagrada Emmy održanoj u Los Angelesu brojne su dame izabrale kreacije u bijeloj ili nekoj nježnoj neutralnoj boji. Haljine su to koje bi se mogle nositi i kao vjenčanice, a za one koje vole nekonvencionalnost, izdvojili smo i jedan bijeli kombinezon.

Galerija Sydney Sweeney na 70. dodjeli nagrada Emmy Scarlett Johansson na 70. dodjeli nagrada Emmy Kristen Bell na 70. dodjeli nagrada Emmy +7 Hannah Zeile na 70. dodjeli nagrada Emmy

Među najbolje odjevenim damama na 70. dodjeli nagrada Emmy našle su se Scarlett Johansson, Jessica Biel i Penelope Cruz, a sve tri nosile su bijele haljine. Scarlett je izgledala senzacionalno u senzualnoj haljini s potpisom modne kuće Balmain, Jessica je izabrala raskošnu kreaciju s geometrijskim uzorkom modne kuće Ralph and Russo, dok je Penelope privlačila poglede u voluminoznoj haljini ukrašenoj perjem s potpisom Chanela.

Heidi Klum istaknula je besprijekornu figuru u haljini Zaca Posena, dok je Sydney Sweeney izgledala poput princeze u čipkastoj kreacji dizajnera Reema AcreKristen Bell odlučila se za minimalističku eleganciju i odjenula haljinu koja prati liniju tijela brenda Solace London, dok je haljina Calvina Kleina šivana po mjeri bila je izbor Claire Foy. Heidi Klum istaknula je besprijekornu figuru u haljini Zaca Posena, dok je mlada Sydney Sweeney izgledala poput princeze u čipkastoj kreacji libanonskog dizajnera Reema Acre.

Devet haljina i jedan kombinezon s Emmyja u kojima bi mnoge žene poželjele otići pred oltar razgledajte u fotogaleriji.

Jessica Biel na 70. dodjeli nagrada Emmy Jessica Biel na 70. dodjeli nagrada Emmy (Foto: Guliver/Cover Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju