Balkon prepun cvijeća s udobnom garniturom i velikim stolom stvorenim za druženja privilegija je u kojoj ne mogu uživati mnogi. Većina ipak ima male balkone i njihova kvadratura ne daje im previše prostora za raznoliko i grandiozno uređenje.

Galerija Ideje za uređenje malog balkona Ideje kako zanemareni balkon pretvoriti u mjesto za uživanje - 9 Mali balkon s kutnom klupicom +7 Ideje za uređenje malog balkona

Naravno, to ne znači da minijaturni balkoni ne mogu biti jednako lijepi i udobni kao i veliki.

Dapače, malene oaze mira često su puno šarmantnije od raskošno uređenih balkona velike kvadrature.

Mali balkon Maleni balkoni mogu biti i šarmantniji od velikih (Foto: Living4media)

Za slatki i udobni balkon realno vam ne treba vam više od jedne stolice, malog stolića i pokoje tegle cvijeća. S obzirom na to da se sada u trgovinama uistinu može naći raznovrsna ponuda vrtnog namještaja za prostore svih dimenzija, ne morate strahovati od toga da nećete pronaći dovoljno male komade namještaja.

Sve ovisi o tome s koliko kvadrata raspolažete, ali na većinu balkona danas bez problema stanu dvije manje stolice i stolić malih dimenzija.

Mali balkon Ideje za uređenje malog balkona (Foto: Living4media)

Po pitanju biljaka sve ovisi o vašem ukusu. Neki preferiraju cvijeće dok ima i onih kojima su draži sukulenti. Također možete biti praktični i balkonski prostor iskoristiti za sadnju začinskog bilja koje ćete potom koristiti u kuhanju.

Zavirite u galeriju i inspirirajte se za uređenje malih balkona.

Ideje za uređenje malog balkona I mali balkoni mogu biti jednako lijepi i udobni kao i veliki (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju