Ako haljine nisu vaš najdraži izbor, pa i kada su vjenčanje i druge svečane prigode u pitanju, to nikako ne znači da će moment svečanosti i elegancije izostati. U trgovinama smo pronašli deset odličnih modela hlača koje će biti dostojna zamjena haljini.

Galerija Hlače iz trgovina idealne za vjenčanja i druge svečane prigode - 3 Hlače iz trgovina idealne za vjenčanja i druge svečane prigode - 5 Hlače iz trgovina idealne za vjenčanja i druge svečane prigode - 2 +7 Dorothy Perkins, 213 kn Lepršaviji model hlača s cvjetnim uzorkom uvijek je dobar izbor za prigode kada se želimo srediti i izgledati dobro zbog čega će biti nepogrešivi izbor ako ste gošća na vjenčanju ili ako tražite outfit za neku drugu svečanu priliku. U trgovinama se može pronaći zaista šaroliki izbor takvih hlača poznatih i kao palazzo hlače.

Ako vam se ipak više sviđaju jednobojne hlače, možda vaš izbor budu satenske zelene, tamnoplave s visokim strukom ili u boji bjelokosti. Za dodatnu dozu elegancije i profinjenosti tu su hlače od žakarda metaliziranog izgleda u zlatnoj boji koje će bez sumnje biti glavna zvijezda svečane kombinacije.

Kakve smo modele hlača za vjenčanja i ostale svečanosti pronašli u trgovinama, provjerite u fotogaleriji. Pogledajte i 12 lepršavih hlača udobnih poput pidžame koje se mogu nositi i uz ravne cipele i potpetice.
Hlače iz trgovina idealne za vjenčanja i druge svečane prigode - 11 H&M, 338 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju