Modnu jesen gotovo je nemoguće zamisliti bez lijepog balonera. On se izvrsno kombinira za dnevne i večernje prilike – s elegantnim kostimima i haljinama, ali i ležernim trapericama.

Galerija Baloner u jarkoj boji može podignuti cijelu kombinaciju Jesenski baloneri u bojama iz trgovina 2019. - 3 Jesenski baloneri u bojama iz trgovina 2019. - 4 +7 TopShop, 579 kn

Ako niste tip za klasični kaput u bež boji koji je proslavio Burberry, odlučiti se možete za ove popularne komade jesenskih kaputa u nekoj drugoj nijansi.

Posljednjih godina na tržištu su popularni modeli u jarkim žutim i narančastim bojama, ženstveni ružičasti kaputi, ali i baloneri u nešto zagasitijim nijansama plave, zelene i sive. Dakako, na raspolaganju je i crni model koji vizualno stanjuje cijelu figuru.

Jesenski baloneri u bojama iz trgovina 2019. - 1 H&M, 519 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Baloneri u jarkim bojama pružaju nešto veći izazov u kombiniranju s drugim odjevnim komadima, ali definitivno ne mogu ostati nezamijećeni u street style izdanjima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 10 modela jesenskih balonera u različitim bojama za sve ukuse.

Pogledajte i izbor balonera iz hrvatskih trgovina u klasičnoj bež boji:

10 modela nepogrešivog balonera koji izgleda fantastično s haljinom, ali i s trapericama Bež baloneri iz trgovina 2019. - 4 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 2 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 6 +7 Bež baloneri iz trgovina 2019. - 11

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju