Osamdesete su definitivno bile godine najneobičnijih modnih trendova među kojima se najradije prisjećamo onih vezanih uz školske klupe, igru i zabavu. Kako bi razveselili sve one koji su uživali u djetinjstvu u srcu 80-ih godina, sakupili smo 10 tada najpopularnijih komada obuće koje smo imali baš svi


Svi koji su 80-ih godina uživali u bezbrižnom djetinjstvu znaju koliko su nam spomenuti modni trendovi zapravo bili nevažni usporedimo li ih uz preskakanje gumi-gumija (lastika ili laštika), igre skrivača ili pak jurcanja za loptom.

Prisjetili smo se najpopularnije obuće 80-ih godina koju smo imali svi i bez koje naše djetinjstvo ne bi bilo toliko simpatično i zanimljivo

Danas, kada se prisjećamo odjeće ili još bolje obuće koju smo s oduševljenjem ili pak žaljenjem nosili u školu, na igralište ili sat tjelesnog odgoja, ne možemo skinuti osmijeh s lica jer nas upravo takve sitnice podsjećaju na dane veselja i bezbrižnosti koji se više nikada neće ponoviti.

U želji da vas barem nakratko vratimo u prošlost te vas oraspoložimo i nasmijemo od srca, prisjetili smo se najpopularnije obuće 80-ih godina koju smo imali svi i bez koje naše djetinjstvo ne bi bilo toliko simpatično i zanimljivo.

U potrazi za već zaboravljenim trendovima pomogla nam je Facebook grupa 'Dobra Stara Vremena - 80-te su bile godine' u čijim fotografijama uživa gotovo 45 tisuća fanova.

U galeriji smo sakupili 10 fotografija najpopularnije obuće plus jednu bonus fotografiju zbog koje ćete se poželjeti vratiti u djetinjstvo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju