Uz toaletu najvažniji dio stajlinga za crveni tepih su štikle, a sudeći po odabranim modelima zvijezda na dodjeli Američkih glazbenih nagrada u Los Angelesu, novi modeli za sljedeću godinu ne graniče s ekstravagancijom. Hit su klasične salonke, diskretni remenčići i gladijatorice, sve redom ukrašene vrtoglavom potpeticom

Kralju štikli Christianu Louboutinu poznate dame i dalje daju puno povjerenje kada su izlasci na crveni tepih u pitanju. Njegov vječni model Pigalle crvenim tepihom dodjele American Music Awardsa šetao se u gotovo svim bojama.

Uz klasičnu salonku potpetice visine 12 centimetara stali su i Jimmy Choo modeli s trakicama poznati kao gole štikle koje savršeno izdužuju nogu. Od brojnih dama obožavane gladijatorice s remenjem koje se penje gotovo do koljena pravile su društvo dramatičnim toaletama s visokim prorezima.

Odabrani modeli dio su najnovijih kolekcija renomiranih dizajnera cipela i kao takvi najbolja najava za stilove koji će carevati sljedeće godine na policama trgovina.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju