Sako je svestrani odjevni komad idealan za dnevne i večernje prigode. Nekada se nosio isključivo uz klasične suknje ili hlače, a danas ga bez problema možemo kombinirati s trapericama i tenisicama

U jesenskim danima kada su jutra iznimno hladna, a dani znatno topliji najčešće se odijevamo slojevito. Tako ćemo se ujutro zabundati i preko odabrane odjevne kombinacije sigurno prebaciti neki topliji kraći kaput ili jaknu.

Kada su u pitanju prigode poput odlaska na posao, mnogi od nas izdanje skriveno ispod kaputa ili jakne zaokružit će sakoom.

Ovaj klasičan odjevni komad idealan je za poslovne prilike, ali i za dnevne ili večernje izlaske. Nekada je bio rezerviran samo za situacije kada smo željeli izgledati sofisticirano, ali sada se može nositi uz traperice i tenisice.

S obzirom na to da su nam stigli hladni dani, odlučili smo istražiti ponudu toplijih sakoa s dodatkom vune i drugih materijala koji će nas zagrijati i zadržavati toplinu tijela. U galeriji potražite modele koje smo pronašli za vas, a zatim pogledajte 10 raznovrsnih modela jesenskih gležnjača koje možete spariti sa svojim novim sakoom.

Nakon toga razgledajte i 10 najpoželjnijih torba iz jesenskih kolekcija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju