Jennifer Lopez u "beauty" biografiji ima velik broj fantastičnih frizura, ali čak se i njoj, unatoč asistenciji najboljih frizera, povremeno omaknu gafovi.

Galerija Jennifer Lopez na dodjeli Oscara 2002. godine Jennifer Lopez na dodjeli Oscara 2002. godine Christina Aguilera voljela je eksperimentirati s frizurama +5 Frizerska pin-up faza Nicole Scherzinger

Na vrh popisa njezinih najvećih promašaja mnogi stavljaju neslavnu frizuru s dodjele Oscara 2002. godine. Jennifer je na dodjelu stigla u ružičastoj haljini modne kuće Versace, ali zbog pretjerano voluminozne frizure na haljinu nitko nije obraćao pažnju.

Jennifer Lopez na dodjeli Oscara 2002. godine Jennifer Lopez na dodjeli Oscara 2002. godine (Foto: Profimedia)

Isto se 2013. godine dogodilo glumici Kaley Cuoco na dodjeli nagrada SAG. Modni odabir ostao je u sjeni frizure koju su obilježile lažne šiške. Te šiške zamalo su mi uništile karijeru, našalila se Kaley jednom prilikom komentirajući svoju frizuru.

Lažne šiške Kaley Cuoco na dodjeli nagrada SAG 2013. godine Lažne šiške Kaley Cuoco na dodjeli nagrada SAG 2013. godine (Foto: Getty Images)

Pjevačica Christina Aguilera na popisu najgorih frizura pojavljuje se s dva izdanja. Takozvana pudlica frizura s dodjele nagrada Blockbuster 2001. godine nikoga nije oduševila, a bolje nije prošla ni njezina frizerska posveta stilu 20-ih i 30-ih godina 20. stoljeća s dodjele Grammyja 2004. godine.

Christina Aguilera voljela je eksperimentirati s frizurama Christina Aguilera voljela je eksperimentirati s frizurama (Foto: Getty Images/Guliver/CoverImages)

Njezina kolegica Nicole Scherzinger prošla je i kroz modernu frizersku pin-up fazu, na negodovanje svojih fanova koji su zaključili da joj taj tip frizura jednostavno ne pristaje.

Frizerska pin-up faza Nicole Scherzinger Frizerska pin-up faza Nicole Scherzinger (Foto: Getty Images)

Na samom kraju 90-ih pojavio se trend umjetnih raznobojnih pramenova koji su potom na početku narednog desetljeća odmah prigrlile brojne mlade zvijezde. Među njima je bila i Nicole Richie, kći pjevača Lionela Richieja, koja se proslavila zahvaljujući reality showu The Simple Life u kojem je sudjelovala s Paris Hilton. Gotovo da nema boje pramenova koju nije isprobala na svojoj kosi, ali rezultat nije bio impresivan.

Umjetni pramenovi Nicole Richie Umjetni pramenovi Nicole Richie (Foto: Getty Images)

Na kritike je svojedobno naišla i fudbalerka Scarlett Johansson. Čak ni ova zanosna ljepotica nije mogla "isfurati" čudnu kratku varijantu popularne frizure iz osamdesetih.

Fudbalerka Scarlett Johansson Fudbalerka Scarlett Johansson (Foto: Getty Images)

Međutim, mnogi bi njezinu frizuru nazvali prekrasnu u usporedbi s instalacijama koje je na svojoj glavi nosila Nicki Minaj. Upravo je ona čest gost lista najgorih celebrity frizura svih vremena, po mnogima - zasluženo.

Instalacije na glavi Nicki Minaj Instalacije na glavi Nicki Minaj (Foto: Getty Images)

Kako nas loša frizura može postarati za (minimalno) 10 godina, na svom primjeru pokazala je Katherine Heigl. Glumica je na premijeru filma "Killers" 2010. godine došla sa zastarjelom frizurom koja nije laskala njezinom lijepom licu.

Katherine Heigl Katherine Heigl (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju