U nedjelju je u Santa Monici održana dodjela nagrada Screen Actors Guild (SAG), koju dodjeljuje udruženje glumaca, a koja je privukla mnoge holivudske zvijezde.

Nakon mnogo otkazanih događanja zbog pandemije koronavirusa slavne dame iskoristile su priliku i crvenim tepihom prošetale u zanimljivim dizajnerskim kreacijama.

Na crvenom tepihu pozornost su plijenile dvije slavne dame u haljinama Armani Privea Cate Blanchett u zavodljivoj crnoj haljini dubokog dekoltea i Lady Gaga u bijeloj haljini sa srebrnim detaljima na predjelu grudi, koja je istaknula njezinu ženstvenu figuru.

Nicole Kidman se pojavila na dodjeli nagrada SAG u baršunastoj maksi haljini dugih rukava iz Saint Laurenta, dok je Salma Hayek i ovoga puta ostala vjerna modnoj kući Gucci privlačeći pažnju u svilenoj haljini koraljne boje.

Glumica Kerry Washington odabrala je upečatljivu žutu haljinu s monumentalnom krinolinom grčke dizajnerice Celije Kritharioti, a vrlo sličan kroj, ali u tamnijoj nijansi nosila je Jada Pinkett-Smith, koja se odlučila za vintage haljinu Garetha Pugha.

Što su sve slavne dame nosile na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG pogledajte u našoj fotogaleriji, a potom dajte glas svojoj favoritkinji.

Koja je slavna dama nosila najljepšu haljinu na ovogodišnjoj dodjeli nagrada SAG?

glasova:



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju