Visok, plav, simetrične crte lica - tako bi ukratko glasio opis "savršenog" muškarca prema holivudskim standardima ljepote. Međutim, u tom površnom svijetu ipak se nađe mjesta za muškarce koji uopće ne odgovaraju tim standardima, ali zahvaljujući svom talentu i urođenoj karizmi privlače žene diljem svijeta

Galerija Benicio del Toro Vincent Cassel Ralph Fiennes +6 Adrien Brody
Na dugoj listi holivudskih zavodnika osim klasičnih ljepotana poput Brada Pitta nalaze se i glumci koji žene nisu osvajali izgledom. Naime, oni sigurno nisu klasični ljepotani, odudaraju od nametnutog standarda ljepote i dok ih žene diljem svijeta obožavaju, muškarci se zbunjeno pitaju što to one vide u njima.

Jedan je od njih i Jack Nicholson, koji je desetljećima poznat kao pravi otrov za žene, a ni jedan frajer ne može dokučiti zašto. Vragolasti šarm "karta" je na koju je Jack oduvijek igrao i zbog koje mu dame nisu mogle odoljeti.

U istu kategoriju spada i Benicio del Toro. Markantni oskarovac poznat je po svojoj opuštenosti i stilu odijevanja koji će njegove obožavateljice nazvati ležernim, a muškarci zapuštenim. Neočekivanu titulu seks-simbola od 1996. godine nosi i britanski glumac Ralph Fiennes. Te godine snimio je hit romantičnu dramu "Engleski pacijent", s kojom je zauvijek zaveo žensku publiku.

U galeriji pogledajte još "neobjašnjivo" privlačnih holivudskih glumaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju