Zara svoju ponudu neumorno nadopunjava novim artiklima, pa smo tako pronašli i hlače koje su nedavno stigle u Zaru, a dostupne su u konfekcijskim brojevima od XS do XXL

Galerija Nove hlače iz Zare od XS do XXL broja - 3 Nove hlače iz Zare od XS do XXL broja - 7 Nove hlače iz Zare od XS do XXL broja - 10 +7 Zara, 299,90 kn Dovoljno je i samo nekoliko puta ući u Zarin dućan i razgledati njihovu ponudu hlača da bismo shvatili kako se neki konfekcijski brojevi vrlo brzo rasprodaju. Kratko rečeno, ako odmah ne uzmete hlače broja XL ili XXL, male su šanse da ćete ih idući put kada dođete u Zaru tamo i pronaći.

Zara svoju ponudu neumorno nadopunjava novim artiklima pa smo tako pronašli i hlače koje su nedavno stigle u Zaru, a dostupne su u konfekcijskim brojevima od XS do XXL

Baš zato razgledali smo ponudu netom pristiglih hlača u Zarinoj online trgovini među kojima ima i onih dostupnih u konfekcijskim veličinama od XS do XXL, odosno od 34 do 44. Ima tu hlača i traperica koje će zadovoljiti najširi raspon modnih ukusa i odgovarati raznim građama tijela, od skinny traperica do samterica culottes kroja.

Razgledajte fotogaleriju u kojoj ćete pronaći 10 odličnih modela hlače iz Zare cjenovnog ranga od 149,90 do 399,90 kuna i dostupnih u raznim konfekcijskim brojevima.
Nove hlače iz Zare od XS do XXL broja - 2 Zara, 149,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju