Iako su haljine bez sumnje jedan od omiljenih ženskih odjevnih komada, neke dame jednostavno više preferiraju hlače.

Galerija Taylor Hill Ginnifer Goodwin Awkwafina +9 Barbara Palvin

One će, bez obzira na prigodu, čak i ako se radi o svečanim događanjima na kojima se obično nose haljine, ipak posegnuti za hlačama ili pak kombinezonima.Tako je bilo i na 91. Oscarima te na brojnim zabavama koje se održavaju u sklopu ovogodišnje dodjele.

Ellen Pompeo Ellen Pompeo (Foto: Getty Images)

Komičarka i glumica Amy Poehler na dodjelu je stigla u crnom odijelu i košulji iste boje, dok je Ellen Pompeo za zabavu magazina Vanity Fair odabrala kombinaciju u tamnocrvenoj boji. Mudro se poigrala materijalima različitih tekstura, pa njezina kombinacija sastavljena od satenskih hlača s mašnom, "šljokičaste" košulje i salonki od brušene kože nije djelovala jednolično.

Natalie Portman Natalie Portman (Foto: Getty Images)

Glumica i glazbenica Awkwafina na Oscarima je zablistala u lila odijelu i košulji modnog brenda Dsquared2. U galeriji pogledajte koje su još slavne dame za najsvečaniju noć u godini odabrale hlače ili kombinezone umjesto haljina.

Nosite li hlače u svečanim prigodama?

glasova:


Ginnifer Goodwin Ginnifer Goodwin (Foto: Getty Images)

Pogledajte i 10 najboljih haljina koje su slavne dame odjenule za 91. dodjelu Oscara:
10 najbolje odjevenih holivudskih dama na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara Najbolje haljine - 6 Najbolje haljine - 7 Najbolje haljine - 5 +7 Najbolje haljine - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju