Munjevitu izmjenu trendova na modnoj sceni u stopu prate komercijalni brendovi koji svake sezone izbacuju i po nekoliko različitih stilova kako odjeće tako i obuće. Kada su u pitanju čizme velika ponuda omogućuje da u sezoni možemo izmjeniti više modela, a njihov izgled često nadmašuje cijenu. Otkrivamo modele koji zbog dobrog materijala, dizajna i boje izgledaju skuplji negoli je njihova stvarna cijena

Imati više modela čizama u ormaru nije rezervirano samo za one dubljeg džepa, naime velik broj komercijalnih brendova s povoljnim cijenama proizvoda olakšava izbor željenih modela.

Ipak treba biti na oprezu, pa paziti na udobnost prije svega i odabir modela napravljenih od prirodnih materijala. Takvi naime jamče i dobar izgled čizme, pa će tako brušena eko koža na modelu čizme preko koljena stvoriti dojam ekskluzivnosti. Jednak učinak ima i duet dviju vrsta materijala, mat umjesto sjane kože, umjeren špic i elegantna potpetica.

Kada je riječ o boji čizama, prvakinja u stvaranju dojma skuplje obuće je boja konjaka. S polica trgovina izdvojili smo 10' pari čizama čija cijena ne prelazi 400 kuna, a izgled im vrijedi puno više od toga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju