Imate li i vi prijateljicu kojoj je uvijek hladno, za Božić ćete je sigurno razveseliti ako joj poklonite nešto što će joj pomoći da se zagrije na niskim temperaturama - bez obzira je li kod kuće ili vani.

Galerija Žena u toplom Jednodijelna pidžama (Cropp), 199,90 kn Rukavice (Mohito), 119,90 kn +7 Tople čarape (Next), 49 kn  

Za tu vašu prijateljicu koja zimi najradije ne bi izlazila iz kuće pripremili ste listu s deset potencijalnih poklona. Radi se o stvarima koje zimogrozne osobe vole vidjeti ispod bora.

Imate li i vi prijateljicu kojoj je uvijek hladno, za Božić ćete je sigurno razveseliti ako joj poklonite tople papuče, dekicu, šal ili nešto drugo s naše liste prijedlogaNašle su se na popisu debeljuškaste papuče, "flafasti" grijači za uši, slatki termofori, najmekši ogrtač s ušima... Tu su i drugi prijedlozi koje smo izdvojili kako bismo vam ovaj Božić pomogli ugrijati prijateljicu.

Dakle, ako još uvijek tražite poklon za prijateljicu koja bi zimu najradije prespavala, vrijeme je da zavirite u našu fotogaleriju. Možda vas baš tamo čeka rješenje vašeg problema.

Ogrtač (C&A), 39,99 eura (300,74 kn) Ogrtač (C&A), 39,99 eura (300,74 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju