Pariške ulice uvijek izgledaju poput modne piste, a pogotovo kada se u Gradu Svjetlosti održava Tjedan visoke mode.

Galerija Pariz street style - 3 Pariz street style - 11 Pariz street style - 8 +7 Pariz street style - 9
U Parizu se od 22. do 25. siječnja održava Tjedan visoke mode na kojem svoje kreacije za proljeće / ljeto 2018. pokazuju najslavnije dizajnerske kuće poput Chanela, Givenchyja, Schiaparellija i slično.

Modno osviještene dame ne šeću samo pariškim pistama, već i ulicama i trgovinama glavnog francuskog grada. Francuske trendseterice, blogerice i druge zaljubljenice u modu svojim modnim igrama pokazuju da klasika nikad ne izlazi iz mode. Pariz street style - 4 Statement kaputi su hit u zimi (Foto: Guliver / Coverimages)
U hladnijem dijelu godine statement kaputi su najčešći prizor na francuskom asfaltu, koji se kombiniraju uz klasične hlače visokog struka, neupadljive suknje i haljine.

Francuskinje obožavaju modne dodatke, a osobito kožnate torbice i cipele. Nije važno je li u riječ o strogom modelu ravnih potplata, štiklama ili čizmicama visokih sara, već da su napravljene od kvalitetnih materijala.

Dakako, cijeli stajling zaokružuje se s minimalno nakita i make-upa, kako to već Francuskinje preferiraju.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što se ove zime nosi u francuskoj prijestolnici mode. Pariz street style - 5 Francuskinje ne bježe niti od bijele boje tijekom zime (Foto: Guliver / Coverimages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju