Zimi naša kosa treba pojačanu njegu kako bi se lakše oduprla posljedicama koje sa sobom donose vjetar, vlaga, suhi zrak u prostorijama i slične vremenske (ne)prilike. Kuštrava i zapetljana kosa jedna je od tih posljedica koju žene svakako žele izbjeći.

 

Osim da nas štite od prehlade i glavobolje, pokrivala za glavu zimi su dobra zaštita i za kosu, koja itekako reagira na vanjske utjecaje. Uz vjetar, kišu, snijeg i suhi zrak zbog upotrebe radijatora, nije lako frizuru držati pod kontrolom i postići da se ne pokvari.

Uz to, kosa u hladnijim mjesecima treba intenzivniju njegu uz razna hranjiva ulja kao što su ulje makadamije ili arganovo. Tako će vlasi postati otpornije i manje se lomiti. Baš kao i koža, i kosa se zimi više suši, zbog čega traži pojačanu hidrataciju uz koju će izgledati zdravije, sjajnije i ljepše.

Klasici kojima se uvijek vraćamo: 10 kultnih ruževa za usne koji pristaju svima Imate li već svoj omiljeni ruž za usne? Christian Dior (nijansa 999) Mac (nijansa Ruby Woo) +7 Armani (nijansa 400)

Slika nije dostupna Za blagdanske partyje: Beauty proizvodi s kojima će koža neodoljivo svjetlucati

Slika nije dostupna 10 maznih poklona koje ćete poželjeti zadržati za sebe

Muči li i vas neukrotiva i neposlušna kosa, šamponi koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta pomoći će vam da riješite taj problem i dobijete urednu, glatku kosu i frizuru baš kakvu želite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju