Apple Martin napunila je 16 godina, a mnogi su zaključili da je pokupila sve najljepše od svoje slavne mame.

Kći glumice Gwyneth Paltrow i glazbenika Chrisa Martina rijetko kada se pojavljivala u javnosti i prije pandemije koronavirusa, pa su se mnogi iznenadili kada su ugledali nove fotografije.

Gwyneth Paltrow snimila je svoju kćer u obiteljskom domu u Los Angelesu prije nekoliko dana te joj je zaželjela sretan rođendan na Instagramu.

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje izgledaju bolje danas nego u svojim 20-ima

Ne mogu vjerovati da stvarno pišem ove riječi, ali... sretan šesnaesti rođendan, moja draga djevojko. Ti si svjetlo moga srca, čisto zadovoljstvo. Opako si inteligentna i imaš najbolji, najbritkiji smisao za humor. Tako se dobro provodim jer sam tvoja majka. Volim naše noćne razgovore kada stvarno čujem ono što ti je na umu.

Radiš uporno na svemu što želiš postići, borbena si i odgovorna. Tako sam sretna što sam tvoja majka, prekrasna mlada ženo. Hvala ti što si me odabrala. Obožavam te do Mjeseca i natrag milijardu putu. Žao mi je što slaviš rođendan u ovim okolnostima, ali kao i obično s tobom, pronaći ćeš najbolje u svemu.

Slika nije dostupna 20 godina kasnije: Kako danas izgledaju "Djevojke iz Coyote bara"?

Uistinu, mnogi su primijetili da što je Apple starija, sve više nalikuje svojoj mami. Bio je to dobar povod da se prisjetimo 10 slavnih mama čije kćeri izgledaju poput njihovih totalnih dvojnica.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite sličnost između glumice Lori Loughlin i njezine "kopije" Olivije, Lise Bonet i Zoe Kravitz ili pak Ume Thurman i kćeri Maye.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju