Biti majka je jedan od najizazovnijih poslova koji postoje. Samohrane majke, pak, nose sve odgovornosti roditeljstva.

Galerija Slavne samohrane majke - 6 Slavne samohrane majke - 11 Slavne samohrane majke - 8 +7 Katie Holmes i Suri Cruise su najbolje prijateljice
Iako samohrane majke iz svijeta poznatih i slavnih u većini slučajeva imaju pomoć dadilja, i dalje se suočavaju s brojnim izazovima kao i sve ostale majke svijeta. Također, dokazuju da ne moraju imati partnera, da bi bili dobri roditelji.

Sandra Bullock ponosna je majka osmogodišnjeg Louisa i šestogodišnje Laille koje je posvojila 2010. i 2015. godine. Posvojenog sinčića i kćerkicu odgaja i južnoafrička glumica Charlize Theron, dok Madonna ima odraslu (biološku) kćer Lourdes, te posvojene kćeri Mercy, Estere i Stellu.

Katie Holmes samohrana je majka 11-godišnjoj Suri otkako se rastala od njezinog oca Toma Cruisa u 2012. godini, a i Halle Berry sama odgaja svoju desetogodišnju kćer Nahlu te četverogodišnjeg sinčića Macea.

Samo je jedna mama. Poruka je to koju, između ostalog, šalje i hit nastavak mjuzikla "Mamma Mia 2", koji trenutno igra u hrvatskim kinima.

Ponukani odnosom između Donne (Meryl Streep) i Sofie (Amanda Seyfried) prisjetili smo se slavnih samohranih majki iz Hollywooda koje možete vidjeti u našoj fotogaleriji. Slavne samohrane majke - 2 Halle Berry sa sinčićem Maceom (Foto: Getty Images / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju