Jeste li se ikada željeli obojiti kosu u plavo, ali su vam najbliži rekli da vam to neće stajati jer prirodno imate tamniju put?

Galerija Slavne dame tamne puti s plavom kosom - 9 Slavne dame tamne puti s plavom kosom - 10 Slavne dame tamne puti s plavom kosom - 7 +6 Rita Ora voli plavu kosu, a ne posvjetljuje ni svoje tamne obrve

To ne čudi s obzirom da uobičajeno frizersko pravilo govori kako plava kosa najbolje pristaje damama svijetle puti i plavih očiju.

No plava kosa nije samo njihovo pravo. Naprotiv, u posljednjih desetak godina slavne dame iz svijeta showbiza dokazale su da svijetlije nijanse mogu izvrsno izgledati i na ženama tamnije puti. Važno je samo odabrati pravu nijansu i dobrog frizera koji zna na odgovarajući način posvijetliti kosu.

Jennifer Lopez je velika ljubiteljica ekstenzija za kosu 10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini

Među ljubiteljicama plave kose nalazi se Beyonce koja kombinira nekoliko nijansa plave boje koje savršeno pristaju njezinoj puti, a obožava ju nositi i Rita Ora, Kim Kardashian ili pak Kylie Jenner. Svoje medene uvojke s plavim pramenovima voli razigrati čak i Jennifer Lopez.

Slavne dame tamne puti s plavom kosom - 6 Rita Ora voli plavu kosu, a ne posvjetljuje ni svoje tamne obrve (Foto: Getty Images)

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako prirodne brinete i crnke tamne puti nose plavu boju kose.

Pogledajte i 10 slavnih dama koje bolje izgledaju s tamnijom bojom kose:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju