Dioptrijske naočale davno su prestale biti (samo) mrsko pomagalo koje nam pomaže da bolje vidimo. Danas su one modni dodatak koji može promijeniti izgled lica i proljepšati ga.

Galerija Slavne žene koje s dioptrijskim naočalama izgledaju još bolje Slavne žene koje s dioptrijskim naočalama izgledaju još bolje - 9 Slavne žene koje s dioptrijskim naočalama izgledaju još bolje - 4 +6 Julia Louis-Dreyfus

Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi okvira za dioptrijske naočale svatko može pronaći oblik okvira koji odgovara obliku lica, a po boji, i nijansi tena. Nekome će bolje pristajati tamniji, nekome svjetliji okviri, nekome četvrtasti, a nekome ovalnij, mekši okviri.

Dioptrijske naočale postale su modni dodatak koji može promijeniti izgled lica i proljepšati ga

I neke slavne dame u javnosti su se pojavile s dioptrijskim naočalama, bilo za crveni tepih, gostovanje u nekoj emisiji ili za sličnu poslovnu prigodu. Ne znamo nose li neke od njih ovakve naočale samo radi "šminke" ili im zaista trebaju zbog korekcije vida, ali svima im je zajedničko to da im dioptrijske naočale odlično stoje.

Slavne žene koje s dioptrijskim naočalama izgledaju još bolje - 5 Emma Watson (Foto: Guliver/Cover Images)

Slika nije dostupna 10 slavnih žena koje su jednom plastičnom operacijom promijenile izgled cijelog lica

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje su izgledale bolje prije plastičnih operacija

Uvjerite se u to u našoj galeriji na početku teksta u kojoj donosimo fotografije 10 slavnih žena koje s dioptrijskim naočalama izgledaju još bolje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju