Muškarci su odlični majstori za sitne popravke, super se snalaze iz volana automobila ili s novom tehnologijom. No ove stvari im baš i ne idu od ruke


1. Nikad nisu čuli za spuštanje wc daske nakon obavljanje nužde.

2. Pretvaraju se u djecu kada se prehlade. Žale se i za najmanju sitnicu, ali će sjediti kod kuće i kukati nad svojom teškom sudbinom sve dok ih ne potjerate kod liječnika.

Čekanje nije jača strana muškarcima, a pogotovo kada idu negdje sa ženskom osobom koja je 'zapela' u kupaonici.

3. Kad se pakiraju, muškarci samo pobacaju u kovčeg prvu stvar koja im padne pod ruke. Zbog toga im na odmoru nedostaje čistog rublja, a sve su im majice zgužvane.

4. Loši su u pranju rublja bez da unište barem jedan komad odjeće. Da, bijelo se pere odvojeno od šarenog rublja, a svilenoj košulji nije mjesto u istom bubnju s trapericama.

5. Nošenje odjeće u odgovarajućem konfekcijskom broju još je jedna misterija koja većini ne polazi za rukom. Kada žele pokazati mišiće nose majice koje su nekoliko brojeva premale, a kada žele sakriti pivski trbuščić kupuju preširoku odjeću.

6. Čekanje im nije jača strana, a pogotovo kada idu negdje sa ženskom osobom koja je 'zapela' u kupaonici.

7. Odjenuti se sukladno vremenskoj prognozi za njih nije problem, ali ne shvaćaju da kratki rukavi i nogavice nisu prikladno rješenje odmah nakon pojave prvih zraka sunca.

8. Većina ne može dopustiti ženi da bude u pravu. Oni su tu da nam objasne kako stvari zapravo stoje.


9. Zauzimanje odgovarajuće količine mjesta u prostoru za mnoge je muškarce nemoguća misija, a pogotovo kada je riječ o širenju nogu i odlaganju torbi u skučenom prostoru poput javnog prijevoza.

10. Pričanje o svojim emocijama. Za to nije potrebno nikakvo dodatno objašnjenje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju