Gola ramena jedan su od najženstvenijih trendova koji žene jako vole jer na suptilan i fin način otkrivaju kožu. Majice golih ramena sigurno će biti izbor mnogih dama za blagdanska druženja i partije pa smo izdvojili 10 modela koji će sigurno privući pažnju

Galerija Topovi s golim ramenima - 4 Topovi s golim ramenima - 5 Topovi s golim ramenima - 10 +7 Bershka, 99,90 kn Gola ramena senzualan su trend koji može nositi svaka žena, bez obzira na konfekcijski broj. Majice i bluze koji otkrivaju ramena navikli smo nositi u toplijim mjesecima, ali i u sezoni jesen/zima ponuda u trgovinama je bogata.

Ovaj odjevni komad odlično će izgledati u nekoj kombinaciji za večernji izlazak, a sigurno će biti česti izbor i za blagdanska druženja i partije. I obična crna majica golih ramena izgledat će posebno, a dovoljno će biti i minimalno nakita jer su otkrivena ramena ionako u prvom planu.

U trgovinama smo pronašli 10 odjevnih komada golih ramena cjenovnog ranga od 79,90 do 725 kuna uz koje će i najobičnije traperice izgledati mrak.
Topovi s golim ramenima - 5 Topshop, 162 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju