Odluka o ulasku u brak jedna je od najvažnijih odluka koju u životu donosimo, ako se na takav korak ikada odlučimo. I zbog toga o njoj treba dobro razmisliti jer brak znači predanost jednoj osobi ostatak života. Kako biste donijeli pravu odluku dobro je znati kojih to 10 znakova govori da još niste spremni za brak

1. Već ste dulje vrijeme u vezi, ali još uvijek se ne vidite s tom osobom u braku jer mislite da možete naći i nekog boljeg.

2. Imate visoke ciljeve u karijeri i previše ste okupirani poslom zbog čega se ne možete u potpunosti posvetiti nikome i ničemu drugome osim poslu.

Pomisao na to da cijeli život budete romantično emocionalni vezani uz samo jednu osobu u vama budi osjećaj nelagode i tjeskobe

3. Ne možete se prestati smijati kada vas drugi pitaju kako i kada ćete imati djecu ako ćete i dalje izbjegavati brak.

4. Ne želite si komplicirati život s vezom već želite uživati u društvu prijatelja i obitelji jer se trenutno s njima najbolje provodite.

5. Pomisao na to da cijeli život budete romantično emocionalni vezani uz samo jednu osobu u vama budi osjećaj nelagode i tjeskobe.

6. Kada pomislite na cijelu ideju vjenčane ceremonije, svadbe, protokola, puno gostiju, želite pobjeći.

7. Diže vam se kosa na glavi kada vas drugi nagovaraju na brak uvjeravajući vas da vaš život nije potpun ako se nekome ne zavjetujete na vječnu ljubav.

8. Uopće vas ne privlači pomisao na to da dijelite život s nekim i da zbog toga morate promijeniti vlastiti način život i prilagođavati ga prema drugoj osobi.

9. Ključ dobrog i uspješnog braka je povjerenje, ali vi niste (još) spremni kompletno vjerovati drugoj osobi.

10. Premladi ste ili možda nedovoljno zreli za brak. Osjećate da se nećete snaći u braku jer još toliko toga želite naučiti i otkriti o svijetu, ali i o sebi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju