Postoji neka urbana legenda i računica kako vam za prebolijevanje bivšeg treba upola vremena od onog kojeg ste proveli s njim u vezi. Ako niste sigurni je li vaše srce na putu oporavka, provjerite s ovim jasnim pokazateljima


1. Izaći ćete s prijateljicama u noćni provod bez ikakve potrebe da flertate s muškarcima oko vas. Nakon prekida vjerojatno ste izlazili i tražili prilike za upoznavanje kako bi si dokazali da možete naći novog dečka. Sada ste povratili samopouzdanje i želite se provesti sa svojim prijateljicama.

2. Možete slušati 'vaše' pjesme, gledati serije i filmove te odlaziti na mjesta koja ste posjećivali s bivšim bez da vas isto baci u depresiju, nagna vas na suze ili bijes zbog prekida veze.

3. Ne tražite novog dečka koja je njegova kopija. Da, možda imate određeni fizički tip koji vas posebno privlači, ali niste se svjesno prepustili pronalasku čovjeka svojeg života koji je njegov klon.

Na putu ste oporavka ako ne provjeravate njegov Facebook profil svaki dan, ne analizirate svaku objavljenu fotografiju do zadnjeg detalja i ne liježete u krevet s njegovom licem u mislima.

4. Ne pokušavate ga učiniti ljubomornim 'na daljinu' tako što fotografije spojeva s novim muškarcima objavljujete na Facebooku i drugim društvenim mrežama gdje je on još uvijek vaš prijatelj.

5. Ne provodite svaki slobodni trenutak 'opsjedajući' njegove profile na društvenim mrežama, niti analizirajući svaku njegovu fotografiju do posljednjeg detalja.

6. Ne uspoređujete svakog novog muškarca kojeg upoznajte sa svojim bivšem. U glavi ne radite popis plusova i minusa s obzirom na izgled, duhovitost ili stanje na bankovnom računu.

7. Možete imati njegov broj umemoriran u svoj pametni telefon bez bojazni da ćete mu poslati poruku ili ga nazvati kad popijete previše.

8. Slučajni susret s bivšim u gradu ne izaziva u vama napadaj panike. Još uvijek osjećate ono 'stezanje' u želucu kad ga vidite, ali riječ je o emociji koju možete kontrolirati.

9. Možete s otići na kavu s njim, njegovom sestrom ili najboljim prijateljem. Isto tako, možete i odbiti poziv za susret bez kajanja. Svejedno vam je.

10. Još uvijek razmišljate o njemu i zajednički provedenom vremenu, ali lice bivšeg nije prva stvar na koju pomislite nakon buđenja, i zadnja prije spavanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju