U dosadašnjim emisijama showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Maja Posavec pokazala se kao fantastična interpertatorica, a ovaj put savršeno je skinula glas pjevačice Toni Braxton i s pjesmom 'Unbreak My Heart' prvi put pobijedila

Maja Posavec oduševila je žiri showa 'Tvoje lice zvuči poznato' izvedbom pjesme 'Unbreak My Heart'.

Cijelo vrijeme sam bila naježena. Jako umjetnički, jako emotivno, jedna kombinirana tehnika pjevanja, prekrasno intonirano, wow! Ovo ti je najbolji nastup, poručila joj je Sandra, a ostatak žirija se složio s njom.

Đuro je kazao kako je upravo njezin nastup bio pravo olakšanje nakon svih 'lažnih žena' te dodao: 'S minimalnim sredstvima napravit takvo raspoloženje, čestitke! Beskrajno sam uživao!'

Svojom prvom pobjedom Maja je u ime Nove TV donirala iznos od 10 tisuća kuna udruzi Slatki život iz Dubrovnika.

Maja Šuput također je imala upečatljivi nastup i kao Donna Summer otpjevala je pjesmu Hot Stuff. 'Drago mi je što tebe napokon vidimo u zgodnom izdanju a ne kao ružnog frajera. Svaka čast, fantastično, poručio joj je Tomo, a Sandra i Giuliano su se složili kako je po glasu ne bi prepoznali.

Iako je do sada uglavnom zauzimao posljednja mjesta na ljestvici, transformacija u Boney M s pjesmom 'Ma Baker' za Dušana Bućana pokazala se kao pun pogodak.

Sjajan nastup imala je i Renata Sabljak kao Prince s pjesmom 'Kiss'. Tomo je komentirao kako mu se najviše svidjelo to što je fizički doista nalikovala na izvođača.

Ivana Marić slovi za izvođačicu kojoj, prema riječima žirija, savršeno leže muški likovi. Meni si bila odlična, počevši od te grimase, komentirao je Giuliano njezinu transformaciju u Duška Lokina s pjesmom 'Dobro jutro Dalmacijo'.

Nastup Luke Bulića ovoga puta nije zadivio žiri. Hoćeš da budem iskren ili da ostanemo prijatelji, upitao ga je Đuro nakon što je otpjevao pjesmu' Well, Well, Well' kao Duffy. Žiri se ipak složio kako je pjevačica sama po sebi iritantna i kako Luka nije kriv.

Žiri je bio jako zadovoljan nastupom Ivana Šarića. Đuro je komentirao kako ga je ponovno oduševio svojim glasovnim sposobnostima, ovoga puta kao Ella s pjesmom 'Iza ponoći'.

Mazna, romantična, ženskasti glas. Jako ti dobro ove plave ženskice mazne leže, bile su riječi kojima je Sandra opisala nastup Saše Lozara kao Leann Rimes s popularnom pjesmom 'Can't Fight The Moonlight'.

>>Pročitajte sve o showu Tvoje lice zvuči poznato

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju