U velikom izboru različitih modela hlača uvijek efektno izgledaju hlače s džepovima sa strane. Provjerili smo ponudu novih modela u trgovinama i izdvojili 12 pari koji će se nositi ovoga proljeća.

Galerija

 

Detalj koji lako privuče pažnju te podigne i i najobičniji model hlača svakako su džepovi sa strane. Hlačama daju kul, urbani izgled bez obzira na to radi li se u užem ili širem kroju, a jednako dobro izgledat će uz visoke potpetice i ravni đon.

Modeli s džepovima sa strane poznati su i kao cargo hlače koje podsjećaju na vojnički stil, a efektan su detalj na modelima i sportskog i finijeg stila. U proljetnim kolekcijama nudi se jako lijep izbor hlača s džepovima sa strane, a sukladno proljetnim modnim stilovima ne nedostaje ni boja.

15 proljetnih kaputa koji izgledaju mrak i uz tenisice i uz visoke potpetice

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete modele u bež nijansama, ljubičastoj, prljavo ružičastoj, plavoj, kaki i nezaobilaznoj crnoj. Vjerujemo da ćete među 12 efektnih modela koje smo izdvojili iz trgovina pronaći hlače s džepovima sa strane koje ćete obožavati nositi ovoga proljeća.

Modeli hlača s džepovima sa strane - 5
Reserved, 299,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)