Nauživali smo se sandala, natikača i druge otvorene obuće i već smo pomalo nestrpljivi uskočiti u zatvorenu obuću. Tenisice su odličan izbor za prijelazno razdoblje i jesen, a mi smo pronašli 13 bijelih tenisica sa šik predznakom.

Galerija Žena u bijelim tenisicama Bijele tenisice iz novih kolekcija - 6 Bijele tenisice iz novih kolekcija - 3 +10 Deichmann, 199 kn  

Bijele tenisice klasika su čija popularnost ne prolazi i mnoge žene u svom ormariću s obućom imaju barem jedan par ovih obožavanih "klasičarki". Svakako je riječ o modnom adutu koji se može nositi i uz sportske i elegantnije kombinacije jer bijele tenisice imaju dašak profinjenosti zbog čega nisu rezervirane samo za slobodno vrijeme.

Tenisice su odličan izbor za prijelazno razdoblje i jesen, a mi smo pronašli 13 bijelih tenisica sa šik predznakom

Bit će odličan izbor i za posao (ukoliko poslovni dress code dopušta nošenje tenisica), a neke modele možete nositi i uz finije hlače, haljine i suknje. U modnoj sezoni koja je pred nama bijele tenisice ukrašene su decentnim detaljima, a tu su, naravno, i čisto bijele tenisice koje su mnogima i dalje broj jedan.

Bijele tenisice iz novih kolekcija - 12 H&M, 222 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljina brenda Dorothy Perkins "Višenamjenske" haljine: 15 modela iz novih kolekcija za sve prigode

Traperice visokog struka brenda Mango Najnoviji modeli: 15 traperica visokog struka koje "čuvaju" stražnjicu

U fotogaleriji provjerite kakve smo modele bijelih tenisica iz novih kolekcija izdvojili za vas i inspirirajte se za vlastita jesenska modna izdanja.

Pogledajte i 20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu):

20 odličnih torbi za posao koje možete nositi cijelu jesen (i zimu) Torbe za povratak na posao Torbe za povratak na posao - 5 Torbe za povratak na posao - 16 +17 Torbe za povratak na posao - 18

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju