Ljubitelje skandinavskog dizajna oduševit će nova Jysk kolekcija koja kroz tri trenda; The Thinker, Creative Mind i Human nature kombinira boje i materijale namještaja, uzorke i detalje te njima stvara tri sasvim različita ugođaja u vašem domu.

 

Galerija Fotelja od velura - UDSBJERG tamnoplava 999 kn Fotelja od velura - UDSBJERG tamnoplava 999 kn Ljuljačka za dijete u tebi - NEBEL sivozelena 1499 kn +14 Priuštite si beauty sleep – Krevet za dnevni odmor VARBJERG D190 cm tamnosiva 2.199 kn

Trend inspiriran skandinavskim nebom i morem, The Thinker, temelji se na njihovom klasičnom minimalizmu. Plava, crna i siva boja bez oštrih kontrasta potiču smirenost i jednostavnost te su idealni za mirno okruženje za promišljanje i uživanje u trenutku.

Sivi krevet s plavom posteljinom u središtu spavaće sobe, udoban tamnoplavi naslonjač od velura u dnevnoj ili pak jednostavan okrugli stol okružen mekanim stolicama u svim nijansama plave, sve to upotpunjeno geometrijskim elementima, policama popunjenima cvijećem i umjetničkim djelima- to je dom pravog mislioca.

Fotelja od velura - UDSBJERG tamnoplava 999 kn Fotelja od velura - UDSBJERG tamnoplava 999 kn

Zaigran i ležeran, kako bi se i opisala osobnost svakog kreativca, stil je i trenda Creative Mind koji kombinira ženstvene uzorke s etno detaljima stvarajući privlačno i ugodno okruženje. Inspiriran boho i hippy stilovima, svojim jedinstvenim komadima i kombiniranjem naizgled nespojivog potiče na otvoren um i kreativnost.

U svoj dnevni prostor stavite ljuljačku-fotelju i probudite dijete u sebi, krevet ili kauč ukrasite jastucima raznih uzoraka i tekstura, od mekih baršunastih do pletenih i izvezenih. Meke linije i svijetle nijanse osnova su obilježja ovog trenda. 

Okrugli baršunasti jastučić - UJ KUGLEASK ružičasta 79,95 kn Okrugli baršunasti jastučić - UJ KUGLEASK ružičasta 79,95 kn Foto: PR

Kombinacija prirodnih elemenata na suvremen način glavno je obilježje trenda Human Nature. Postignite ravnotežu u dodiru s prirodom i iz užurbane svakodnevice pobjegnite u svoje mirno utočište. Klasične, čiste oblike namještaja u prostoru upotpunite raznovrsnim biljkama i istaknite ljepotu prirode. Birajte zanimljive teglice poput betonskih posuda s metalnim postoljem za industrijski štih.

Kada uređujete prostor povežite smeđe, zelene i plave nijanse s industrijskim materijalima kao što su metal, staklo i drvo. Zidove i podove obojite u istu boju, to će stvoriti dojam elegancije i jednostavnosti. 

Tegle s metalnim nogicama - Posude za biljke MANDRUP Ø18xV28cm 129 kn Tegle s metalnim nogicama - Posude za biljke MANDRUP Ø18xV28cm 129 kn

U našoj galeriji dizajnerskih komada Jysk-a inspirirajte se njihovim trendovima te pri uređenju vašeg doma ne ustručavajte se miješati ih i pri tom pronaći svoj vlastiti. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju