Posljednji tjedni ljeta donijeli su nam vrlo prohladna jutra i večeri zbog kojih većina ovih dana ne izlazi bez neke laganije jakne. Očekivano, jedan od najpopularnijih modela su kožnate jakne.

Osim modela od prave kože čije cijene znaju biti vrtoglavo visoke, u ponudi modnih brendova nalazimo puno lijepih i znatno povoljnijih jakni od umjetne kože.

One su pravi jesenski klasik bez kojeg je prelazak iz ljetne u jesensku (i zimske u proljetnu) sezonu jednostavno nezamisliv.

Slika nije dostupna Za svačiji ukus: 15 modela jakni za prijelazno razdoblje već od 159 kuna

Takozvani motociklistički modeli najviše se traže i savršeno nadopunjuju sve dnevne kombinacije, ali jednako dobro mogu izgledati i u večernjoj varijanti uz efektnu haljinu i štikle.

Osim njih, ove jesensko-zimske sezone vrlo su popularni modeli krojeni poput klasičnog blejzera ili pak oni koji vizualno djeluju poput košulje.

Jedno je sigurno - u raznovrsnoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe. Mi smo za vas napravili jedan mali presjek novih modela jakni od umjetne kože iz novih kolekcija, a koje smo izdvojili provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju