Iz godine u godinu analiziramo ženske street style kombinacije s ulica naših gradova, a sada je došlo vrijeme da vidimo što to pripadnici suprotnog spola nose na špici.

Galerija Muška street style izdanja sa zagrebačke špice - 1 Muška street style izdanja sa zagrebačke špice - 2 Muška street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 +12 Efektne sunčane naočale u street style izdanju sa zagrebačke špice

Sudeći prema recentnim izdanjima sa zagrebačke špice, i među muškarcima itekako ima zaljubljenika u modu, ali dame ih ipak prešišaju svojim kombinacijama.

Na ulicama zagrebačkog centra za prevlast se bore ležernija i elegantnija izdanja, a prevladavaju potonja s naglaskom na casual i poslovnu eleganciju. Muškarci nisu zaboravili na moć dobrog starog klasičnog kaputa koji se sjajno slaže i s ozbiljnijim cipelama i s tenisicama.

Muška street style izdanja sa zagrebačke špice - 3 Klasičan kaput u street style izdanju iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Očekivano, sportska izdanja viđamo na svakom koraku. Nepobjediva kombinacija traperica i tenisica nije popularna samo među ženama nego i među muškarcima, a prema viđenom jednako je svestrana u oba slučaja.

Muška street style izdanja sa zagrebačke špice - 11 Kombinacija traperica i tenisica popularna je i među muškarcima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Naravno, dečki se špicom povremeno prošeću i u odvažnijim izdanjima te nas ugodno iznenade nekonvencionalnim modnim odabirom koji privlači pažnju na svakom koraku.

I Sophia Loren bi je pohvalila: Figura pješčanog sata sa zagrebačke špice stvorena za uske bijele hlače Street style u Zagrebu - 8 Street style u Zagrebu - 5 Šik dama sa zagrebačke špice nosi hlače brenda Elisabetta Franchi +7 Sophia Loren u filmu 'The Millionairess' iz 1960. godine

Zavirite u galeriju i razgledajte 15 muških street style kombinacija iz Zagreba.

Muška street style izdanja sa zagrebačke špice - 4 Efektne sunčane naočale u street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju