I dok Hollywood obožava klasične ljepotane sa savršenim crtama lica, u svijetu glazbe šarm i karizma puno su važniji od samog izgleda. Primjerice, jedan od najpopularnijih pjevača svih vremena zapravo uopće ne pripada kategoriji klasično lijepih muškaraca, ali imao je "ono nešto" zbog čega su ga žene naprosto obožavale.

Galerija Elvis Presley Elvis Presley Tom Jones +14 Cat Stevens

I ne samo to - doslovno su padale u nesvijest kada bi ga vidjele. Naravno, to je jedan i jedini neprežaljeni Elvis Presley, kralj rock 'n' rolla. Njegovo ime pojavljuje se na svim popisima najzgodnijih i najprivlačnijih muškaraca svih vremena.

Elvis Presley Elvis Presley (Foto: Profimedia)

Osim glazbenog talenta i urođenog šarma, Elvis je dame osvajao i svojim stilom. Njegova bivša supruga Priscilla Presley nedavno je u intervjuu za Vogue otkrila kako je Elvis uvijek vodio računa o tome kako izgleda i volio se lijepo odijevati. Želio je da uvijek izgledamo dobro jedno za drugo, rekla je Priscilla.

Elvis Presley Elvis Presley (Foto: Guliver Images)

Za razliku od Elvisa, Jareda Leta oduvijek smatraju klasičnim ljepotanom. Slavni glumac koji je 2014. godine nagrađen Oscarom za najbolju sporednu ulogu u filu Dallas Buyers Club, od 1998. godine službeno se bavi i glazbom. Naime, tada je osnovao svoj bend 30 Seconds to Mars.

Jared Leto Jared Leto (Foto: Profimedia)

Zavirite u galeriju i pogledajte još pjevača koji su, svaki u svoje vrijeme, oduzimali dah obožavateljicama diljem svijeta.

Michael Hutchence Michael Hutchence (Foto: Profimedia)

Slažete li se? 20 najzgodnijih fiktivnih muškaraca iz slavnih filmova Brad Pitt kao Tristan Ludlow u filmu 'Legenda o jeseni' Najzgodniji likovi iz filmova Najzgodniji likovi iz filmova +17 Najzgodniji likovi iz filmova

Slažete li se s izborom? Ovo je 10 najzgodnijih muškaraca u 2022. godini Robert Pattinson Najzgodniji muškarci 2022. - 7 Najzgodniji muškarci 2022. - 6 +7 Najzgodniji muškarci 2022. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju