Zadovoljna.hr, najčitaniji lifestyle portal, proslavio je 15. rođendan, i to u velikom stilu. Na prekrasnom Rooftop Lateral Weddings & Events okupila su se brojna poznata lica iz filmskog i glazbenog svijeta, ali i influencerice s kojima Zadovoljna.hr često surađuje. Donosimo dašak atmosfere te otkrivamo tko je dao podršku ovom događaju koji će još dugo ostati u sjećanju.

Galerija BIPA BIPA Thomas Henry, Hendrick's gin, Monkey shoulder +42 Podravka - Lino Lada Gold Creamy Veliki 15. rođendan naše najbolje virtualne prijateljice, kako joj volimo tepati, proslavio se u dobrom društvu s puno smijeha, glazbe, odlične hrane i pića, ali i uz podršku naših dragih klijenata čije su proizvode svi prisutni mogli isprobati na licu mjesta.

Već s ulaznih vrata pažnju je gostima privukao ružičasti BIPA kutak prepun proizvoda za šminkanje. Od ruževa, sjenila, rumenila do maskara, bronzera i shimmera. Sve pripadnice ljepšeg spola rado su zastale kako bi isprobale proizvode njihove robne marke LOOK by BIPA. Širok asortiman kvalitetnih, a pristupačnih proizvoda uključuje pudere, rumenila, ruževe i maskare za make up lookove za svaku prigodu, od laganog poslovnog looka za ured do full glam looka za večernji izlazak u klub ili otmjenu večeru u restoranu. LOOK by BIPA proizvodi odlikuju se visokom kvalitetom koja će izdržati sve vanjske uvjete, a svake sezone mogu se naći i limited edition proizvodi koji omogućuju trendove iz svijeta ljepote po prihvatljivim cijenama.

BIPA BIPA Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Tamo je bila prisutna i Sanja Obrovac, vizažistica Backstage BIPA-e, koja je djelila savjete i vruće trendove u make-upu za sezonu proljeće/ljeto, a neke čak i našminkala. Filozofija kojom se vode itekako odražava sve ono što Zadovoljna jest, a to su snažne i nepobjedive žene kojima je samo nebo granica.

BIPA BIPA Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

BIPA kao jedna od vodećih drogerija na tržištu na ovakvim događajima rado sudjeluje. I mi smo prošle godine slavili 15. rođendan i odlučili smo s portalom Zadovoljna.hr proslaviti njegov rođendan, rekla je Sanja Obrovac iz Backstage BIPA-e, za čiji vam ulazak ne treba propusnica, već samo rezervacija na jednoj od njihovih lokacija. Tamo ćete moći istražiti sve novitete iz svijeta ljepote, ali i prepustiti se vještim rukama njihovih vizažistica, koje će vas rado našminkati i podijeliti s vama make-up savjete i trikove.

Na 15. rođendanu portala Zadovoljna.hr gosti su se počastili i nezaobilaznim koktelima, koji su se pripremali s tonikom Thomas Henry. Osvježavajući tonovi tog prestižnog tonika stvorili su prave ljetne koktele u kombinaciji s džinom i viskijem.

Thomas Henry Thomas Henry Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Zadovoljna.hr radi jako dobar posao i uvijek smo voljni podržati kvalitetne projekte i ovakve događaje. U interesu nam je biti na najbitnijim eventima koji se događaju u našem gradu i državi, rekao je Goran Mileta, brend menadžer za Thomas Henry Hrvatska.

Thomas Henry Thomas Henry Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Svoje oduševljenje organizacijom rođendana nije skrivano ni Marco Frizzarin, globalni brand menadžer za Thomas HenryOvdje je sve povezano s uživanjem. Ovaj događaj, ovdje na krovu zgrade u Zagrebu, najbolji je način da pozicioniramo svoj brend i da nas ljudi primijete. Kao premium brendu nama je važno podržati Zadovoljna.hr, koji je lifestyle portal najveće medijske kuće u Hrvatskoj.

Posjetitelje je najviše osvojila ideja Iločkih podruma. Njihov se pjenušac točio iz kreativno osmišljenog zelenog wine walla. Svi koji su se zaželjeli dobre kapljice jedva su dočekali pozvoniti na simpatično zvonce, na čiji zvuk odmah reagira ''bijela rukavica'' koja se magično pojavljuje iz zida i poslužuje pjenušac.

Zadovoljna slavi 15. rođendan Zadovoljna slavi 15. rođendan Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Mi na Zadovoljnoj obožavamo slastice, pa često možete naići ne prefine recepte koji će vam zasladiti dan i dovesti osmijeh na lice. Nema bolje dizalice raspoloženja od čokolade, posebice one iz teglice. Iako je obožavamo na žlicu ili pak na kruh, Lino Lada Gold Creamy odličan je dodatak i desertima.

Mislim da svaka žena zna zašto su čokolada i čokoladni namazi važni jer u trenucima kada se osjećamo loše i kada se osjećamo dobro mogu pružiti utjehu i zadovoljstvo i mislim da svaka žena zna zašto voli Lino Ladu, rekla je Petra Kralj, direktorica poslovnog programa Kreme, namazi i slastice u Podravci.

Podravka - Lino Lada Gold Creamy Podravka - Lino Lada Gold Creamy Foto: Zadovoljna.hr

Od haljina i majica do kupaćih kostima – na samom ulazu na spektakularnu terasu krova zgrade stajali su šareni, brižno odabrani komadi koji zazivaju ljeto hrvatskog webshopa Brands & Trends kompanije Tekstilpromet. Njihov donekle mladi webshop ima 60 modnih, sportskih i kućanskih brendova, a ulaze i u beauty svijet kako bi njihovi vjerni kupci mogli sve pronaći na jednom mjestu.

Tekstilpromet Tekstilpromet Foto: Nova Studio/Pavao Bobinac

Zahvaljujući širokoj modnoj paleti, na njihovim stranicama svatko će pronaći nešto baš za sebe, bilo da tražite nešto za posebnu priliku ili za svaki dan. Kako bi omogućili još bolji šoping, našim su uzvanicima poklonili vaučer od 10 eura, a svaki gost je u svojem goody bagu dobio i preslatki, mekani ručnik za lice.

Na Zadovoljnoj jako brinemo o koži i uvijek se trudimo čitateljicama ponuditi samo najbolje iz beauty svijeta. Kako se volimo paziti i povremeno razmaziti, rođendan je s nama proslavio i Pharmaceris zajedno s velikim imenima beauty svijeta. Na svojem veselom biciklu predstavili su razne proizvode, a svatko tko se zaustavio osvojio je i vrijednu nagradu, kao što su pjena za čišćenje lica, proizvod za njegu kose i brojne druge.

Pharmaceris Pharmaceris Foto: Zadovoljna.hr

Na događanju se gostima obratila i urednica portala, čije su riječi dovele osmijeh na lice svim prisutnima, a nakon nje najavila je i koncert Franke Batelić, koja je ovaj događaj dodatno uljepšala svojim stasom i glasom.

Kući nikog nismo pustili praznih ruku, pa su svi uzvanici sa sobom ponijeli goodie bag prepun fenomenalnih proizvoda, a samo neki od njih su bon za Martimex u iznosu od 30 eura, Avonova podloga za lice s SPF-om, suplemente Abel Pharme – Herbafast i Bivitas, maskice za lice Foreo, omekšivač u mini izdanju Violeta i kekse Lasta.

  Pharmaceris_Clinic Way Pharmaceris_Clinic Way Foto: Nova Studio

Veliko hvala svima koji su s nama proslavili uzbudljivih 15 godina i nadamo se da se ponovo vidimo za okruglih 20 u još boljem i većem izdanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju