Još jedan dobar par dugih ili tri četvrt hlača u garderobi je uvijek dobrodošao jer, uz traperice, to je jedan od najčešće nošenih donjih odjevnih komada kada stigne sezona jesen/zima.

Galerija Hlače iz trgovina za posao i svečanije prigode - 1 Hlače iz trgovina za posao i svečanije prigode - 15 Hlače iz trgovina za posao i svečanije prigode - 14 +12 Dorothy Perkins, 133 kn  

U trgovinama je izbor hlača za jesen bogat i svatko može pronaći nešto za sebe. Provjerili smo kakvi su novi modeli stigli, s naglaskom na hlače za posao i svečanije prilike. Za takve prigode žene biraju razne krojeve hlače, ali važno je da imaju dozu finoće, bilo da je riječ o hlačama užih ili lepršavijih nogavica.

Izabrali smo hlače tamnijih i klasičnijih svijetlih boja, koje i jesu najtraženije, ali našlo se tu mjesta i za jedne s cvjetnim uzorkom kao i za jedne u lijepoj pastelno zelenoj boji



Kako bismo zadovoljili što raznolikije ukuse, izabrali smo hlače tamnijih i klasičnijih svijetlih boja, koje i jesu najtraženije, ali našlo se tu mjesta i za jedne s cvjetnim uzorkom kao i za jedne u lijepoj pastelno zelenoj boji. Načini kombiniranja ovih 15 modela hlača zaista su mnogobrojni i s njima možete biti kreativni koliko vas volja.

Kakve smo hlače za posao i svečanije prilike, cjenovnog ranga od 133 do 1467 kuna, pronašli u trgovinama pogledajte u fotogaleriji.

Hlače iz trgovina za posao i svečanije prigode - 13 S. Oliver, 750 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju