Pred nama je sezona svadbi, krizmi i krštenja što znači da će mnogi uskoro početi razmišljati o odjevnim kombinacijama za te prigode. Kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola, haljine se najčešće nametnu kao najbolji odabir, ali mnoge žene ih ne vole ili jednostavno žele malo promjene.

Galerija Shein, 128 kuna Next, sako 270 kn, hlače 175 kn Missguided, sako 264 kn, hlače 196 kn +12 Pull & Bear, sako 299,90 kn, hlače 179,90 kn

Sjajna zamjena za haljinu definitivno je odijelo. Kombinacija hlača i pripadajućeg sakoa uistinu može biti jednako efektna i elegantna kao i haljina, uz malu pomoć dobrih cipela i pokojeg komada nakita.

U svečanijim i decentnijim prigodama ispod sakoa možete odjenuti svileni top ili bluzu, a za one ležernije sjajan odabir bit će i klasična majica.

Bershka, sako 299 kn, hlače 159 kn Bershka, sako 299,90 kn, hlače 159,90 kn (Foto: Bershka)

Uvijek možete igrati na sigurno te odabrati odijelo u neutralnim bojama poput crne, bež, sive ili tamnoplave, ali kada prigoda to dozvoljava slobodno se poigrajte s bojama i odaberite neku efektniju.

Ove proljetno-ljetne sezone najveći hit definitivno je ružičasta i nećete pogriješiti ako odaberete odijelu u bilo kojoj od predivnih nijansi ove boje.

Zara, sako 549,90 kn, hlače 299,90 kn Zara, sako 549,90 kn, hlače 299,90 kn (Foto: Zara)

U stopu je narančasta, puno efektnija i kao stvorena za odvažne ljubiteljice mode koje ne vole ziheraške kombinacije.

Tu su i zelena i ljubičasta koje već nekoliko sezona vlada ponudom komercijalnih modnih brendova. Naravno, boju birate prema svom stilu i ukusu, a kako bismo vam pomogli u odabiru odijela izdvojili smo modele u raznim nijansama koje možete razgledati u našoj galeriji.

River Island, sako 684 kn, hlače 346 kn River Island, sako 684 kn, hlače 346 kn (Foto: River Island)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju