Nije tajna koji se horoskopski znak najbolje snalazi u centru pažnje. Naravno, to su temperamentne, strastvene, ponosne i odvažne lavice. Njihova osobnost itekako utječe na njihov stil odijevanja koji je često teatralan, baš poput njih.

Lavovima vlada sunce pa ne čudi što se u paleti njihovih omiljenih boja nalazi žuta, narančasta, ljubičasta, crvena i zlatna koje obožavaju međusobno kombinirati.

Međutim, to ne znači da će lavice svaki dan izgledati kao papagaj. Dapače, itekako vole monokromatske kombinacije u neutralnim nijansama, ali naravno da će i njih maštovito kombinirati te ih učiniti efektnim i nezaboravnim.

Lavovi nose što god žele, kad god žele, bez obzira na to sviđa li se to drugim ljudima. To mi je jedna od najdražih stvari kod našeg znaka. Dogodilo mi se mnogo puta da netko pogleda moju kombinaciju i kaže mi: 'Nikad to ne bih nosila.' Ja na to odgovaram: 'Dobro, ali kakve to veze ima sa mnom?' Kada nešto želim odjenuti, to ću napraviti i točka. Ponosno i bez potrebe tuđeg prihvaćanja ili odobravanja, kaže vatrena lavica Jackie Aina, vlasnica brenda Forvr Mood.

Istina je da lavovi ne mare za trendove, iako će i jednosezonske komade rado uvrstiti u svoju garderobu pod uvjetom da su kasnije iskoristivi za druge kombinacije.

Lavovi su poznati po tome što se vole istaknuti u gomili i kada je u pitanju odijevanje, to je definitivno moj cilj. Bilo što voluminozno, šljokičasto, blještavo, ukrašeno, s uzorkom - sve to želim i sve ću staviti na sebe odjednom. Nikad mi ne treba isprika da odjenem nešto neviđeno, kaže još jedna lavica Tyler McCall, urednica stranice Fashionista.

Novinarka i redateljica Sophia Li kaže kako je stil lavova individualan baš kao i sami lavovi, ali jedna je stvar zajednička svim pripadnicima ovog znaka: Lavovi su uvijek dobro odjeveni. Ovo nije subjektivan ili egoističan stav. Lavovi su stilske ikone. Madonna, Mick Jagger… Trebam li još što reći? Svoj stil izražavam tako što nikad nisam sramežljiva u svojim kombinacijama. Što god da odjenem, ne suzdržavam se. Isto vrijedi i ako se samo želim odjenuti udobno. Bit ću kul u svojoj trenirci koju posjedujem od srednje škole. Lavovi imaju tako jaku osobnost da je nemoguće da znak ne utječe i na naš stil. Vrlo smo ekspresivni i po pitanju emocije, a to se onda preslikava i na odjeću koju nosimo.

Slika nije dostupna Kraljice svake zabave: Kakve su horoskopske lavice kao prijateljice? Slika nije dostupna Ponosne, strastvene, teatralne: Otkrijte sve o ženama lavovima

Zavirite u našu galeriju i pogledajte 15 efektnih kombinacija koje bi najbolje nosile lavice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju