Uz treperave lampice, najljepši ukras svakog bora su kuglice. Svjetlucave i šarene, izrađene od krhkog puhanog stakla ili od drveta, volimo ih i s poznatim motivima poput pahuljica i Djeda Božićnjaka ili potpuno apstraktnim ukrasima koji postaju dio naše blagdanske tradicije.

Galerija Ideje za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor - 15 Ideje za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor - 14 Ideje za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor - 13 +11 Ideje za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor - 12

Ali božićne kuglice mogu ukrašavati dom i bez jelke, i to uz pomoć svakodnevnih predmeta koje sigurno imamo u našem domu. Možemo ih postaviti u običnu staklenu zdjelu, njima ukrasiti stari pladanj ili pak napraviti dekoraciju na prozoru.

Kuglice možemo objesiti i na lampu, koristiti ih za izradu adventskog vijenca, za ukrašavanje blagdanskog stola...

Slika nije dostupna Kako lijepo: 20 ideja za blagdansko dekoriranje prozora

Božićno uređenje doma Zagrepčanke Ines koja se s obitelji preselila u SAD-a očarava mnoge - 9 Božić u punom sjaju: Uđite u nestvarno lijepi američki dom Zagrepčanke Ines

Opcija je puno i divne su, a u našoj galeriji donosimo vam 15 kreativnih načina na koje božićne kuglice mogu pridonijeti blagdanskoj dekoraciji.

Ideje za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor - 10 Ideja za blagdansko uređenje doma s kuglicama za bor (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju