Opet je ono predivno doba godina kada nas mame tisuće lampica, najfiniji mirisi i okusi raznih slanih i slatkih delicija, štandovi na kojima se mogu pronaći i božićni darovi za najmilije, a vrijedi se i ugrijati kojom čašom toplog kuhanog vina – čarobno je doba adventa. Okruženi takvim bajkovitim ugođajem mogli bismo provesti sate, pa se svakako treba dobro zabundati. Pritom je najvažnije imati udobne, tople čizmice.

Galerija

Dobre volje i toplu jaknu imamo, i za obilazak Adventa trebaju nam još samo čizmice koje će fino grijati noge i biti dovoljno udobne za dugo hodanje. Neka budu i šik, sa svjetlucavim detaljima i mašnama, baš kako i priliči ovom najčarobnijem dobu godine.

Prije nego što krenemo u šetnju Adventom, prošetali smo trgovinama i pronašli čak 15 divnih modela toplih čizmica u kojima ćete moći provesti sate u tom blagdanskom okruženju. Svi modeli imaju podstavu koja grije te odgovaraju raznim modnim ukusima i stilovima.

Zabundajte se! 18 modela dugih jakni za zimu bez smrzavanja

Kakve smo modele izdvojili, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta i izaberite čizmice za sebe. Bez obzira na to koje čizmice izabrali, sigurni smo da ćete za njih dobiti brojne komplimente.

Tople čizmice u kojima se noge neće smrznuti na Adventu - 2
Reserved, 449,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)