Opet je ono predivno doba godina kada nas mame tisuće lampica, najfiniji mirisi i okusi raznih slanih i slatkih delicija, štandovi na kojima se mogu pronaći i božićni darovi za najmilije, a vrijedi se i ugrijati kojom čašom toplog kuhanog vina – čarobno je doba adventa. Okruženi takvim bajkovitim ugođajem mogli bismo provesti sate, pa se svakako treba dobro zabundati. Pritom je najvažnije imati udobne, tople čizmice.

Dobre volje i toplu jaknu imamo, i za obilazak Adventa trebaju nam još samo čizmice koje će fino grijati noge i biti dovoljno udobne za dugo hodanje. Neka budu i šik, sa svjetlucavim detaljima i mašnama, baš kako i priliči ovom najčarobnijem dobu godine.

Prije nego što krenemo u šetnju Adventom, prošetali smo trgovinama i pronašli čak 15 divnih modela toplih čizmica u kojima ćete moći provesti sate u tom blagdanskom okruženju. Svi modeli imaju podstavu koja grije te odgovaraju raznim modnim ukusima i stilovima.

Slika nije dostupna Od 74 do 297 kuna: 15 toplih pletenih haljina za šik zimske kombinacije

Slika nije dostupna Stvorene za zimogrozne: 20 modela toplih hlača već od 78 kuna

Kakve smo modele izdvojili, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta i izaberite čizmice za sebe. Bez obzira na to koje čizmice izabrali, sigurni smo da ćete za njih dobiti brojne komplimente.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju