Godinu dana nakon otvorenja robne kuće u Zagrebu, IKEA je predstavila drugi katalog na hrvatskom jeziku. Na 328 stranica nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma. Zavirite u ovu inspirativnu knjigu u kojoj će svaki ljubitelj IKEA-e pronaći nešto za sebe

Ovogodišnji IKEA katalog slavi život u kuhinji i oko nje. 'Svaki dan začinjen malim stvarima' misao je vodilja kataloga koji će od srijede 19. kolovoza biti distribuiran na više od 650.000 kućanstava u Zagrebu i okolici te na nova područja: Osijek, Slavonski Brod, Čakovec, Bjelovar, Koprivnicu i Rijeka.

Na 328 stranica, ovogodišnji katalog čitateljima nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma. Uz hrvatski, katalog tiska se još na 33 svjetska jezika i distribuira u 49 zemalja.

Novi IKEA katalog slavi život u kuhinji i oko nje. Na 328 stranica nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma

Cijeli proizvodni lanac IKEA kataloga nosi FSC certifikat što znači da se od šume do tiska može pratiti sljedivost i garancija je odgovornog upravljanja šumama. Katalog se za sve zemlje priprema u Almhultu u Švedskoj, a od prvog koncepta do samoga tiska potrebno je otprilike 10 mjeseci.

IKEA katalog dolazi i u obliku aplikacije koja, koristeći tehnologiju proširene stvarnosti, omogućuje smještanje više od 400 proizvoda u domove korisnika. Aplikacija nudi i opciju 'Uđi u sobu' koja korisnike vodi u obilazak dvaju IKEA izložbenih prostora, više od 50 kratkih filmova, inspirativne fotografije i 360° preglede.

A vi ne morate čekati da svoj primjerak IKEA kataloga dobijete na kućnu adresu. Možete ga razgledati i na IKEA web stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju