Među brojnim zaljubljenicama u modu koje su ovih dana prošetale zagrebačkom špicom posebno su se istaknule ove dvije dame

Ljubiteljicama mode nema ništa draže od eksperimentiranja s odjevnim kombinacijama. Ponuda odjeće, cipela i modnih dodataka nikada nije bila razovrsnija pa si možemo dopustiti svakakve modne igre od spajanja samo naoko nespojivih boja i uzoraka do nošenja upečatljivih statement cipela ili dodataka koji ponekad mogu zasjeniti čak i odjeću.

Pravila odijevanja mijenjaju se velikom brzinom, neke stvari koje su nekada bile nezamislive danas su uobičajene i stvarno možemo bez razmišljanja uživati u odjeći.

Kada se zasitimo eksperimenata i trendova, tu je dobra stara klasična elegancija koja nas nikada neće iznevjeriti.

Međutim, kada se zasitimo eksperimenata i trendova, tu je dobra stara klasična elegancija koja nas nikada neće iznevjeriti i koja nikada ne izlazi iz mode.

To su svojim primjerom pokazale dvije zgodne brinete sa zagrebačke špice koje su se u razigranom modnom "šušuru" istaknule upravo klasičnim odjevnim komadima.

Jedna dama odabrala je kombinaciju sastavljenu od svevremenske male crne haljine, sakoa i salonki u istoj boji. Druga je nosila lijepu ružičastu haljinu s voluminoznim rukavima i salonke nude nijanse, a obje su poglede sakrile iza sunčanih naočala.

Našim današnjim street style zvijezdama koje su uspješno demonstrirale moć elegancije dajemo čistu peticu za njihov modni odabir.

U galeriji pogledajte još zanimljivih izdanja sa zagrebačke špice, a zatim pročitajte 10 zlatnih pravila najbolje odjevenih žena na svijetu.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju