Blizancima 2021. godina donosi male promjene u većini životnih aspekata, ali sve će to uglavnom biti promjene nabolje.

Nakon siječnja koji će za sve pripadnike znaka biti svojevrsni mjesec introspekcije koja im je itekako potrebna nakon zbunjujuće i nestabilne 2020. godine, veljača donosi prve prilike za ostvarivanje zamišljenih ciljeva.

Blizanci koji se bave kreativnim poslovima najviše će profitirati jer će zbog povoljnih položaja planeta biti puno realniji nego inače, s obje noge na zemlji i spremni na donošenje konkretnih i kvalitetnih odluka. Imat ćete puno energije na samom početku godine i maksimalno je iskoristite za posao.

U lipnju i srpnju pripazite na svoje financije, klonite se neplaniranih investicija i mudro raspolažite novcem kako ne biste zapali u bespotrebne troškove.

Jesen bi mogla biti malo nemirna u poslovnom smislu jer se nazire mogućnost stresnog razdoblja koje započinje u listopadu. Teže ćete surađivati s kolegama i ostvarivati normalnu komunikaciju, ali pokušajte ostati smireni i izbjegavati konflikte koji bi mogli biti vrlo nepovoljni za vas.

Ljubavni život blizanaca mogao biti na kušnji između travnja i lipnja. I dok ćete u poslovnom smislu biti diplomatski nastrojeni i realni, na ljubavnom planu to će ići malo teže. Suzdržavajte se od naglih odluka koje bi vas na kraju mogle povrijediti iako mislite da će vam možda donijeti sreću.

Blizance u duljim vezama i brakovima mučit će osjećaj monotonije i distanciranosti, ali umjesto nepromišljenih poteza bolje je proraditi na komunikaciji s partnerom kako ne biste doživjeli veliko razočaranje. 

Najpovoljnije vrijeme za ostvarivanje nove romansu bit će razdoblje od sredine kolovoza do kraja listopada. Uđite u nju neopterećeno i bez velikih planova, a na kraju biste se mogli ugodno iznenaditi ishodom.

Saznajte sve o ženama blizancima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju