Djevicama se smiješi godina rasta i poboljšanja, ali i brojnih obveza koje bi vas mogle poprilično umoriti. U 2021. očekujte nova dodatna zaduženja i zadatke na poslu koji će zahtijevati veliku dozu vaše predanosti i odgovornosti.

Kao i obično, prihvatit ćete ih bez razmišljanja i poželjeti sve odraditi sami. Međutim, vrijeme je da naučite delegirati i oslanjati se na druge u trenutku kada vam je potrebna pomoć jer postoji mogućnost da "izgorite" u želji da sve bude savršeno.

Uvijek teško prepuštate odgovornost u tuđe ruke, ali izgleda da ćete u novoj godini napokon popustiti po tom pitanju i tako si znatno olakšati život.

S obzirom na to da bi vam se mogle ukazati i nove poslovne prilike koje priželjkujete, važno je da budete fokusirani i spremni, a ne preopterećeni do te mjere da te prilike jednostavno propustite.

Po pitanju financija, 2021. godina za vas bi trebala biti vrlo stabilna. Dugogodišnja odgovornost i pažljivo raspolaganjem novcem sada će vam se napokon isplatiti. I dok se neki drugi znakovi trebaju suzdržavati od velikih investicija, djevicama će ovo biti dobra godina za dugoročna ulaganja, kupovinu nekretnine i slične investicije.

Najbolje vrijeme za ulaganja trebao bi biti period od svibnja do srpnja.

Saturn i službeno izlazi iz vašeg ljubavnog sektora što će imati povoljan utjecaj na ljubavni život. Pritisci s kojima ste bili suočeni ili pak osjećaj izoliranost polako će nestajati. Djevice koje traže ljubav imaju najveće šanse ako zavire u krug poznanika. Također, ove godine ne odbijajte ponude dobrih prijatelja koji vas žele upoznati s nekim novim.

Loši ljubavni odnosi mogli bi eskalirati u 2021. godini. Sve ono što vas dugo frustrira i guši moglo bi izaći na vidjelo. Suočeni s realnošću situacije, više se nećete htjeti pretvarati da ste zadovoljni i bit ćete spremni na rezove.

Saznajte sve o ženama djevicama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju